Статуя на гол мъж, застанал в поза “заден мост” и

...
Статуя на гол мъж, застанал в поза “заден мост” и
Коментари Харесай

Потрес в Антверпен! Всички се чудят каква е тази статуя с огромна ерекция

Статуя на гол мъж, застанал в поза “заден мост” и с голяма ерекция, всява ужас измежду жителите на Антверпен, решили да се разходят в парка на локалния музей, написа в. “Метро”.


Скандалната творба е кръстена много игриво “Триумфалната арка”. Произведението ще има с изключение на естетическа, и функционална стойност – то ще бъде шадраван. От пениса на “Триумфалната арка” блика бликам вода, която след дъгообразна траектория, попада в устата на възбудения мъж. Инсталацията бе подложена на остра рецензия от локалните поданици и тя бе дискретно преместена в различен маршрут в зелените площи на музея Мидълхайм, прецизира " Труд ".

Erection of an erect penis statue (Antwerpen, Belgium). Some people are apparently shocked. It's nature folks????
Erection d'une statue en érection (parc du Middelheim, Anvers, Belgique). Apparemment certains promeneurs sont choqués. C'est naturel les gars???? pic.twitter.com/Gwzvy7wzfe
— ACDUSART (@DUSART19465040) 1 май 2018 година Статуята е направена от пластилин и е дело на австрийския арт колектив “Желатин”. Тя е част от експозицията “Антверпенски Барок 2018:Рубенс вдъхновява”, която ще бъде открита през юни. Инициативата е отдадена на най- видния жител на Антверпен, художника Петер Паул Рубенс. Музеят е поканил 16 художници, които да покажат творбите си, въодушевени от фламандеца.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР