Статуя на английския капитан Хари Кейн, поръчана през 2019 г.

...
Статуя на английския капитан Хари Кейн, поръчана през 2019 г.
Коментари Харесай

Първи поглед към статуята на Хари Кейн, която най-накрая беше разкрита, след като скулптура за 7 000 паунда престоя четири години

Статуя на британския капитан Хари Кейн, поръчана през 2019 година от Waltham Forest Council, към момента не е открита повече от четири години по-късно.

Статуята остава в склада, съгласно известията, тъй като не може да бъде открито място за нея покрай родния град Чингфорд, в който мъжът от Байерн Мюнхен е бил млад. Дизайнът на статуята демонстрира Кейн, седнал на скамейка, облечен в екип на Англия, с топка на коляното и се счита, че е коствал £7 200.

Снимките на статуята са получени от Big Issue, след изображения бяха доставени на Waltham Forest Council от скулпторите Sculpture Machine. Ема Бест е един от съветниците, които поръчаха статуята и неотдавна призна, че е търсила къде да я сложи.

Бест сподели на BBC, че е прекарала „ часове и часове “, пробвайки се да откри дом за статуя със " заинтригувани страни ". Говорител на нападателя допусна, че разкриването му може да се случи скоро.

Особено откакто Хари е голмайсторът на Англия и Тотнъм за всички времена. Това е,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР