Статутът на американски жител на принц Хари се превърна в

...
Статутът на американски жител на принц Хари се превърна в
Коментари Харесай

Принц Хари се страхува, че идването на власт на Тръмп ще застраши луксозния му живот в Калифорния

Статутът на американски гражданин на принц Хари се трансформира в противоречива тематика, откакто херцогът на Съсекс призна, че е злоупотребявал с противозаконни субстанции в книгата си " Резервният ". В скорошно изявление президентът Доналд Тръмп загатна за депортирането на живеещия в Америка принц и специалисти считат, че Хари е угрижен какво ще се случи с него, в случай че Тръмп завоюва изборите през 2024 година

 

„ Хари евентуално може да се опасява, че Тръмп идва на власт, тъй като би могло да има следствие, което да докара до връщането на принц Хари в Обединеното кралство “, сподели кралският коментатор Грант Харолд за GB News. „ Но доста хора считат, че в случай че имаше нещо неправилно, в случай че молбата за виза беше попълнена погрешно, това към този момент щеше да е решено в предишното, а не когато Тръмп пристигна на власт “, добави той.

 

Преди да се реалокира в Калифорния, Хари имаше връзки с Барак Обама и президента Джо Байдън, защото всички те участваха на Invictus Games в предишното. Хари обаче няма същите връзки с републиканския претендент.

 

„ Изглежда, че той явно се схваща сносно с Байдън и в предишното мисля, че Тръмп е приказвал доста за него по метод, който демонстрира, че той явно поддържа Короната, починалата кралица и краля “, добави Харолд. " Но когато става дума за Хари, той явно има запаси. С Байдън наподобява е доста друго. "

 

„ Дълбоко в себе си той евентуално се опасява какво ще се случи, в случай че Байдън слезе от власт и Тръмп пристигна на власт “, продължи коментаторът.

 

В предишното на звезди, които са се борили със взаимозависимост или с проблеми с опиатите, е била отказвана виза, а критиците настояха администрацията на Байдън да поддържа към Хари същите стандарти, както при другите чужденци.

 

„ Като член на кралското семейство Хари в действителност получава избрани привилегии – само че той не би трябвало да прави неща, които не са обективни за другите хора “, изясни Харолд.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР