Статус на сина на говорителя на Кремъл в социалната мрежа

...
Статус на сина на говорителя на Кремъл в социалната мрежа
Коментари Харесай

Скандал със сина на говорителя на Кремъл

Статус на сина на представителя на Кремъл в обществената мрежа „ Инстаграм “ във връзка на тежък пътен случай провокира брожения в публичното пространство в Русия, оповестява съветската редакция на Би Би Си, съобщи bTV.

В неделя в профила на 17-годишния Мики Песков се появи коментар за тежка злополука с две жертви на „ Кутузовски проспект “ в Москва, станала предходния ден. „ Толкова странна психическа нелепост: Всеки път, когато видя злополука, или още повече, някой от моите познати взе участие в злополука, всякога си давам обещание да карам с главата си и да не натискам педала, само че минават два-три дни и същото нещо стартира още веднъж ", се споделя в обявата, написа Би Би Си.

Публикацията приключва с думите: „ Аз и всички останали, които познавахме този човек, ще продължим да караме, само че въпреки всичко се надявам, че тази обстановка ще научи някого на нещо “. Публикацията провокира огромен отзив в обществените мрежи и се възприе за самопризнание на сина на прессекретаря на Кремъл Дмитрий Песков за систематични нарушавания на разпоредбите за придвижване, в това число шофиране преди навършване на пълноправие.

Самият представител на президента Песков сподели, че създателят на това известие не е неговият наследник. „ Той не кара! Той е този, който е разгласил непознат пост! Репост ", съобщи Песков за „ РИА Новости “. В събота две коли се блъснаха на „ Кутузовски проспект “ в Москва, а трета се вряза в тях. Автоблогърът Саид Губденски, непосредствен прочут на Мика Песков, е карал колата, за която се твърди, че е провокирала случая.

Губденски е умрял, а спътникът му беше настанен в болница и умря по-късно. „ Двадесет и осем годишният мъж, който управлявал колата, преди този момент е бил неведнъж привличан към административна отговорност за нарушавания на разпоредбите за придвижване на Руската федерация, в това число в Москва, и е бил лишен от да ръководи транспортно средство “, оповестиха от прокуратурата на Москва. Губденски неведнъж е разгласил видеоклипове, в които показва рисково шофиране, а също по този начин е карал кола без регистрационни номера.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР