Статията е написана един ден преди провелите се на 14.05.2023

...
Статията е написана един ден преди провелите се на 14.05.2023
Коментари Харесай

Кампанията на Запада срещу Ердоган преди вота от 14 май

Статията е написана един ден преди провелите се на 14.05.2023 избори.

При естествени условия, когато има избори в дадена страна, това визира жителите на тази страна. Съединените щати, като икономическа суперсила, може да са изключение, защото изборите там могат да повлияят на доста географски локации. Изборът на една от двете партии, демократите или републиканците, може радикално да промени някои салда в света.

Някои диктатури се схващат доста добре със Запада. Западът няма доста общо с ежедневния живот на хората там или с това дали те практикуват народна власт или не. Според западния метод към алтернативата народна власт против тирания, властническите страни, които работят непосредствено със Съединените щати, Обединеното кралство и Франция, са допустими.

Западните лицемери не слагат под въпрос демокрацията в тези страни, нито разгласяват отчети за правата на индивида. Така да вземем за пример, когато престолонаследникът на Саудитска Арабия отива в Обединеното кралство, Съединени американски щати или Франция, те го посрещат на портата на самолета и го поздравяват с целувка на пръстена му.

Но е необичайно, че когато има избори в Турция, медиите по света вземат отношение по въпроса.

Западните световни медии разгласиха скъпи разбори за избори в дадена страна. Назначените квалифицирани редактори съставяха добре обработени рецензии въз основа на достоверна информация, събрана от надеждни източници.

Такива изследвания биха имали дребни грешки, само че биха били обективни сами по себе си. И едно задълбочено разглеждане на тези разбори в западни списания също би дало образец за други народи.

Сега се случват фрапантни събития и неща във връзка с изборите в Турция. Ако оставим опозицията настрани в анкетите в Турция, три дейни групи сплотиха сили за акция против Ердоган.

Първо интернационалните медийни организации започнаха да насочат директни закани, а не прогнози и разбори за изборите в Турция.

Заглавията на Economist гласят, че президентът Реджеп Тайип Ердоган би трябвало да си отиде, след това го обновяват всеки ден в Twitter и по-късно издават закани за безпорядък, в случай че Ердоган не си отиде.

Френските списания оприличават Ердоган на някогашни османски султани или съветския президент Владимир Путин. И те насочат сходни закани: Ако Ердоган не си отиде, в страната ще настъпи безпорядък.

И немските медии, като Der Spiegel, които са по-враждебни към Ердоган, следват същия път и заплашват турските жители в Германия и народа на Турция.

Кампанията на терористичните групи също

Наред със западните медии, друга дейна група в предизборната акция е терористичната организация ПКК. Терористичните барони, основани в Ирак и Сирия и виновни за убийствата на стотици хора, в това число деца, бойци и служители на реда, се появиха като " представители " по време на предизборната акция.

Един от бароните на групата, която се счита за терористична организация от всички страни, споделя, че те поддържат Алианса на нацията! Друг, тъкмо както The Economist оповестява, споделя, че Ердоган би трябвало да си отиде! Друг споделя, че в случай че изгубят, ще стартират война!

Лидерите на терористичната организация поддържат Кълъчдароглу, ръководител на Републиканската национална партия (РНП) и претендент за президент на опозиционния блок, и заплашват президента Ердоган тъкмо като The Economist или Der Spiegel.

Третият състезател, който се появи в предизборната акция, е Гюленистката терористична група (ФЕТО) и нейните шпиони, американска шпионска мрежа, която е проникнала в турската страна в продължение на 40 години. Те също повдигат опозицията на президента Ердоган, защото водеха пълномащабна война против изборния развой.

Подобно на западните световни медии и ПКК, ФЕТО чака с неспокойствие да изкриви правната система, да организира интервенции и да изнудва парите на хората незаслужено, както правеха преди.

По-удивителното е, че когато ФЕТО превзеха правосъдната система и се ангажираха с големи правни интервенции в армията, те бяха в бездънен спор с РНП. Сегашната поддръжка на ФЕТО за РНП е по едно и също време парадоксална и тъжна.

С укрепването на османската страна европейските страни трябваше да се обединят против турската опасност и папството разгласи свещена война, като консолидира съвсем всички европейски страни. Този път наподобява, че Ердоган прокарва просто обединяване на европейските страни, само че няма нито папа, нито мощ, която да ги сплоти.

През цялата история, когато страната и нацията са били под опасност, анадолският народ е реагирал с исторически инстикт, с цел да отбрани своята нация, земя и водач посредством готовност. Затова считам, че Ердоган ще завоюва тези избори като групова реакция на ПКК, ФЕТО и взаимната предизборна акция на западните медии против Ердоган.

Превод: СМ



Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ 

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР