Статистиката за разводите е тъжна: през последните седем години са

...
Статистиката за разводите е тъжна: през последните седем години са
Коментари Харесай

Знаците на ръцете, които показват наближаващ развод

Статистиката за разводите е тъжна: през последните седем години са разтрогнати рекорден брой бракове, а към този момент през 2021 година броят на разводите се оказва съвсем еднакъв на броя на фамилните двойки. Възможно е двойките да избегнат или да се приготвят за проблеми посредством идентифициране на аргументите, които подсказват някаква възможност от бракоразвод или завършек на сериозна дълготрайна персонална връзка. Експерти описват кои белези биха показали невярност на обичан човек или изстудяване на връзките с него.

Експертите напомнят, че достоверната информация се дава от дясната ръка на човек и това постоянно би трябвало да се има поради.
Тези 4 знака издават, че дамата мисли за бракоразвод
Промяната в отношението на дамата към нейния обичан сигнализира, че краят на връзките им е близо. Въпреки това мъжете постоянно не съумяват д...
Прочети повече
Знак № 1 - Криза на връзките

Изучаваме острова по линията на сърцето - това е хоризонталната линия, която е най-близо до пръстите, тя би трябвало да бъде под формата на затворена, ясно завършена фигура.

„ Островът ще демонстрира времето на тежка продължителна рецесия в връзките и колкото по-голям е този остров, толкоз по-дълга ще бъде тази криза  “, споделят експертите.

Те прибавят, че сходен знак не алармира за банална свада или лесни различия сред хората, а демонстрира тежка, дълбока рецесия, водеща постоянно до бракоразвод.

Знак № 2 - Предателство
Кои са най-честите аргументи вторите бракове да се провалят
Има хора, които след приключването на първия брак не желаят да се впускат още веднъж в обвързващи връзки. Но някои са подготвени да продължа...
Прочети повече
Една от най-честите аргументи за бракоразвод е съпружеската невярност и ръцете могат да „ опишат “ за аферата. За да изчислите прелюбодеянието, би трябвало да потърсите дъговидна линия, която излиза от хълма на Луната и " се врязва като комета " в линията на сърцето.

Времето на влизане в линията на сърцето ще покаже времето, когато човек може да бъде изменен и фактът на изневярата ще бъде оголен,  уверени са специалистите.

Знак № 3 – Охлаждане на връзките

За да разберете прочувствено бъдещето на връзките, просто погледнете линиите на любов под дребния пръст - те се назовават ​​още брачни линии.

Обърнете особено внимание на дебелината на линията: би трябвало да внимавате, в случай че изначало е задоволително ясна и дълбока, а по-късно става по-тънка, до момента в който изчезне изцяло. Това ще предизвести, че страстите си отиват, а тяхното отричане нормално се дължи на проблемите, разказани нагоре – интервали на рецесия във взаимоотношенията и невярност.
Вече е допустимо: Развеждаме се и по интернет
Първата платформа за онлайн съглашения за бракоразвод и наставнически права започва у нас. E-Развод (e-Divorce.bg) предлага елементарен и иноватив...
Прочети повече
И трите от тези знаци ще демонстрират идни съществени проблеми в персоналния ви живот.

Изучавайте ръцете си и нека не намирате тези знаци в себе си, в умозаключение пожелават хиромантите.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР