Стаси Цалова - екзотичното и чаровно лице на Времето по

...
Стаси Цалова - екзотичното и чаровно лице на Времето по
Коментари Харесай

Синоптичката Стаси Цалова взриви: Бях толкова задръстена, че майка ми намери мъж! (СНИМКИ)

Стаси Цалова - екзотичното и чаровно лице на Времето по Би Ти Ви хвърли всички в потрес с историята, която описа. А тя е за персоналния й живот и по-точно за любовта, която Цалова към този момент се била отказала да търси. Ако не била майка й, която й намерила... мъжа.

Станислава разкри, че е била толкоз отдадена на ученето и работата и толкоз задръстена с мъжете, че в един миг спряла да има вяра, че ще открие подобаващия за себе си. Примирила се, че ще остане свободна и единствено кариерата ще й дава наслада.

" Тогава майка ми настоя да се запиша в един от уеб страниците за търсене на запознанства и съществени връзки. Направих го като тя ми оказа помощ, напряко ми написа, какви качества би трябвало да има въпросният човек. След като се запознахме там с бъдещия ми брачен партньор и започнахме да си пишем, в доста от случаите непосредствено тя сядаше да си написа с него ", смее се Цалова.

Признава, че мъжът й не подозирал с кого е разговарял и е бил в незнание даже доста след сватбата, а като му споделили, прихнал в смях. Днес двамата имат две дечица и са признателни на свекървата за концепцията й.

Между другото Станислава е измежду дребното лица от прогнозата, които имат действително приключено за задачата обучение, а не е просто хубаво личице и телце, фръцкащо се пред камерите.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР