Стас Барецки възнамерява да докаже, че е истинският баща на

...
Стас Барецки възнамерява да докаже, че е истинският баща на
Коментари Харесай

Шоумен: Грета Тумберг е осиновена, аз съм истинският баща

Стас Барецки има намерение да потвърди, че е същинският татко на шведската активистка Грета Тунберг, употребявайки ДНК тест. Адвокатът му Андрей Комисаров описа пред медиите за проектите на шоумена.

„ Сега желаеме да подготвим пакет от документи, с цел да получим решение за назначение на тест за бащинство. И второ, желаеме да проведем портретен обзор, когато сходството е авансово несъмнено от структурата на черепа, от структурата на ушите и така нататък Въз основа на това към този момент публично би трябвало да се кандидатства, с цел да се организира ДНК тестване “, сподели Комисаров.

Пиар шефът на шоумена Вадим Горжанкин от своя страна добави, че имат намерение да съберат всички нужни документи за назначението на теста до края на тази седмица и да ги дават идната.

Според Барецки Грета Тунберг е осиновена в ранна детска възраст. Той твърди, че същинският баща и майката на момичето са той и някогашната му държанка, която в предишното е била жена с леко държание. Шоуменът счита, че Грета наподобява на него и актуалната й майка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР