Стартовете от Диамантената лига по лека атлетика в Юджийн и

...
Стартовете от Диамантената лига по лека атлетика в Юджийн и
Коментари Харесай

Ще има Диамантена лига в Осло по специални правила

Стартовете от Диамантената лига по лека атлетика в Юджийн и Париж бяха отсрочени, до момента в който надпреварата в Осло ще се организира като „ различно съревнование “ заради пандемията от ковид, оповестиха уредниците.

Състезанията в Юджийн и Париж трябваше да се проведат надлежно на 7 и 13 юни, до момента в който спирката в Осло бе планувана за 11 същия месец. „ Днес с горест ви оповестяваме за отлагането на стартовете в Юджийн и Париж. " Бишлет алианс " през днешния ден разгласи проектите за домакинство на различно съревнование под норвежките правила против новия вирус на 11 юни – истинската дата за тазгодишната спирка от Диамантената лига в Осло “, се споделя в изказване на уредниците.

Състезанието ще бъде с нов формат. Атлетите ще вземат присъединяване в едночасово съревнование, като следват прецизно разпоредбите против ковид на Норвегия и протокола за обществена отдалеченост. Организатори обявиха, че цялостната стратегия към момента не е доказана и е обект на промени. „ Това са в действителност положителни вести за спортистите и почитателите, като дава обещание, даже в този ранен стадий, да бъде още една страхотна вечер за атлетиката на стадион „ Бишлет “. Поздравления за Осло Бислет Геймс, които реализираха това, спазвайки рекомендациите на норвежкото държавно управление “, сподели президентът на международната атлетика Себастиан Коу.

Следващата спирка по стратегия е планувана за Лондон на 4 юли, следвано от това в Монако на 10. Състезанията от Диамантената лига в Стокхолм, Неапол и Рабат, планувани за края на май, бяха отсрочени предишния месец, до момента в който спирките в Доха и неназован град хазаин в Китай също бяха преместени.

bnr.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР