Стартирани са разговори с ГЕРБ за съвместно явяване с ВМРО.

...
Стартирани са разговори с ГЕРБ за съвместно явяване с ВМРО.
Коментари Харесай

Джамбазки: Преговаряме с ГЕРБ за общо явяване на изборите, но можем и сами

" Стартирани са диалози с ГЕРБ за взаимно явяване с Вътрешна македонска революционна организация. Ще довършваме и диалози в " Обединени патриоти " дружно с НФСБ за изборите. Има възможност да се явим и като Вътрешна македонска революционна организация, независимо ".

Това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS Ангел Джамбазки, евродепутат от Вътрешна македонска революционна организация.

Патриотът призна, че неговата персонална позиция е за независимо явяване на изборите, въпреки да е малко краен, като добави, че думата коалиция не е мръсна дума.

Джамбазки съобщи, че няма по какъв начин да имат общо с партии на националното изменничество като Движение за права и свободи и " Демократична България " във връзка с обединения. Той е уверен, че Вътрешна македонска революционна организация няма да поддържа държавно управление, в което взе участие Движение за права и свободи, която счита за противоконституционна партия.

" районен съд Македония разкри същинската принадлежност на върхушката, която ръководи страната, с решението да се учи сръбски език в техните учебни заведения. Тези хора се подмазват на същинските си окупатори ", безапелационен бе Джамбазки.

" В Македония гледат на историята като меню - едно си взимат, друго, което не им харесва, махат ", уверен е патриотът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР