Стартирането на SEO кампания от нулата може да бъде трудно.

...
Стартирането на SEO кампания от нулата може да бъде трудно.
Коментари Харесай

Изглежда трудно, но се отплаща дългосрочно

Стартирането на SEO акция от нулата може да бъде мъчно. Нямате открит престиж на домейн, евентуално към момента нямате създадено наличие и може да нямате стратегическа посока за вашата акция. Има доста работа и месеци, или даже години работа пред вас. С какво би трябвало да се захванете първо, в случай че желаете акцията ви да тръгне допустимо най-скоро? 

Първо, би трябвало да разгледаме сложността на SEO и какво го прави толкоз комплициран. Две съществени сили вършат тази тактика плашеща и сложна за новодошлите. Първият е логаритъмът за класиране на Гугъл. Има стотици разнообразни фактори за класиране, които се вземат под внимание, когато избирате кое наличие да класирате. Разбирането на всички тези фактори за класиране лишава време и даже да сте осведомени с всички тях, е мъчно да изберете кои са най-важните за вашия уеб страница в даден миг. 

Второто е конкуренцията. Дори в случай че сте същински модернист, започвайки нова промишленост, ще се сблъскате най-малко с известна конкуренция, когато се класирате за постоянно търсени основни думи. 

Добрата вест е, че SEO е дълготрайна тактика. Това има някои дефекти. Вероятно ще минат най-малко седмици и евентуално месеци, преди да започнете да виждате резултати. Но защото имате толкоз доста време за работа и толкоз доста благоприятни условия да измененията тактиката си, това, което вършиме през първите две седмици, няма да направи или провали акцията ви. Въпреки това можете да започнете по-бързо и да започнете да виждате резултати по-рано, в случай че изберете верните цели. Кои са те? 

Стратегическа посока. Какво се надявате да постигнете с тази акция? Просто се пробвате да стимулирате повече органически трафик или се пробвате да детронирате съответен съперник? Има ли съответна сбирка от основни термини, за които желаете да се класирате? Какъв е вашият график и какъв брой сте подготвени да похарчите? Тези въпроси от високо равнище ще диктуват вашата тактика оттук насетне, тъй че е значимо да им отговорите, вместо да летите на сляпо и да се надявате на най-хубавото. 

Изследване на основни думи.  Когато разработвате наличие, създавате връзки и изпълнявате другите си отговорности, основните думи ще управляват доста от вашите избори. Ако имате стабилен лист от съществени и вторични основни думи, към които да се насочвате, ще откриете, че е доста по-лесно да навигирате в останалата част от акцията си. 

Създаване и функционалност на уеб страницата. Вашият уеб страница в действителност е сърцето на вашата SEO акция, тъй че построяването и усъвършенстването на уеб страницата ви би трябвало да бъде вашият идващ приоритет. Има десетки, в случай че не и стотици механически фактори, на които би трябвало да се обърне внимание, само че с цел да започнете, би трябвало да се концентрирайте върху това да извършите уеб страницата си допустимо най-функционален, чист и ефикасен. С други думи, накарайте го да работи и го направете красиво. 

Основни страници на уеб страницата. Те ще бъдат тези, които осведомят вашите консуматори за вашия бизнес и вашите услуги. Това ще бъдат някои от най-важните страници за класиране и те ще бъдат едни от най-важните страници за определяне на вашия престиж. Поради това би трябвало да работите върху тяхното писане и създаване преди която и да е друга страница. Уверете се, че всички те имат добре написано наличие и че са усъвършенствани за съответни целеви основни изречения. 

Успех на индексирането. След като вашият уебсайт е подготвен и работи, значимо е да се уверите, че той е индексиран вярно. Проверете още веднъж вашия файл robots.txt и качете вашата карта на уеб страницата непосредствено в Гугъл. След това проявете малко самообладание, защото от време на време са нужни няколко седмици, до момента в който Гугъл индексира изцяло вашия уебсайт. Проверявайте постоянно, с цел да сте сигурни, че уебсайтът ви се демонстрира. 

Първоначални препратки.  Време е да започнете да създавате някои първични препратки към уеб страницата си, с цел да започнете да изграждате престиж. Просто не създавайте противоположни връзки прекомерно бързо, тъй като нов уеб страница, който притегля прекалено много връзки прекомерно бързо, е червен байрак.

Текущо наличие на уеб страницата.  Сега е моментът да започнете да налагате повече настоящо наличие на уеб страницата и да установите модел за бъдещето на вашата акция. 

Има място за спор по тази тематика, само че няма подозрение, че изброените цели са значими за разглеждане в ранните стадии на вашата акция. Редът, в който се обръщате към тях и дали ги адресирате по едно и също време, може да претърпи смяна. Във всеки случай е значимо да седнете и да оцените задачите си и да зададете посока за акцията си, преди да започнете да предприемате дейности. 

Източник: Тимъти Картър за 

Превод и редакция: Нели Тодорова             
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР