Стартираме водния проект за близо 108 млн. лева, обяви днес

...
Стартираме водния проект за близо 108 млн. лева, обяви днес
Коментари Харесай

Коматевско шосе с един завършен тротоар

Стартираме водния план за близо 108 млн. лв., разгласи през днешния ден кметът Иван Тотев във връзка на бюджета за 2018 година Община Пловдив ще взе участие с 8 млн. лв., останалите пари са от Европейски Съюз. Предстои замяна на ВиК мрежата в регион " Северен ", в това число и по бул. " Дунав ", а също по този начин и рационализация на Пречиствателна станция.

Бюджетът за 2018 година се обрисува над 300 млн. лв., както " Марица " писа през днешния ден. Това е най-големият бюджет през последните години, разяснява кметът. Той заяви, че на Коматевско шосе е приключен един тротоар, чака се до Нова година да асфалтират и другия, което значи, че скоро по булеварда ще тръгне и градският превоз.
Източното платно на бул. " Руски " сред колелото на гарата и ул. " Любен Каравелов " компанията - реализатор " Щрабаг " дава обещание да приключи до края на януари. Но пък има вяра до края на декември да завърши ремонтът на бул. " Шести септември ".

Бул. " Васил Априлов " ще е подготвен до края на март, сподели още кметът. В финансовата стратегия за 2018 година ще бъдат включени реконструкцията на пл. " Централен ", създаване на Художествена изложба на ул. " Гладстон ", ремонт на Кукленско шосе. Искаме да стартираме процедурите за строителство на моста сред бул. " Копривщица " и " България ", означи кметът. Той увери, че се работи по отчуждаването на парцели за построяването на подлез " Модър - Царевец " и реконструкцията на Голямоконарско шосе.
тагове Тотев Воден план бюджет 2018 Коматевско шосе
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР