Стартираме със солидна подкрепа на граждани, които вярват в лявата

...
Стартираме със солидна подкрепа на граждани, които вярват в лявата
Коментари Харесай

Световният шампион, който поведе Левицата в Бургас: Програмата ни е към младите

Стартираме със солидна поддръжка на жители, които имат вяра в лявата концепция и с стратегия, ориентирана към младежите и фамилиите, сподели в ефира на Дариклегендата в щангите - Антон Коджабашев. Той е лидер на листата с претенденти за народни представители за Бургас на„ Левицата “. Коалицията, включваща четири политически партии, заложи на международния и европейски първенец, част от националното управление на АБВ, да поведе експертната листа във Втори МИР – доверие, което Коджабашев приема като отговорност.

„ Лидерите на партиите в коалиция „ Левицата “ са имали ясни критерии, по които да се дефинират водачите на листите по места. След тяхното заседание, разбрах, че съм определен за лидер в Бургас и очевидно са решили, че давам отговор на нужните условия. За мен това е чест и горделивост, тъй като е избор на честни хора,личности с престиж и сериозен опит в политиката. Това е отговорност, която не ме е боязън да поема “, сподели Антон Коджабашев и направи прилика със спортната си кариера.

„ Първата ми международна купа ме предизвика да поставям още повече старания и труд с цел да реализира идващите, по този начин е и в политиката, доверието е претекст да вложа оптимално изпитание и да съм виновен и към хората в обединението и най-много към жителите. Това е въпрос на темперамент “.

Той дефинира листата в Бургас като уравновесена, а сред водачите от четирите партии на локално равнище града, разясни чее реализирана добра консолидация. „ Обединява ни политиката, ориентирана към младежите и стратегия, в която са заложени обществени ограничения в помощ на разнообразни групи “, сподели Антон Коджабашев и добави:

„ Например, имаме направен план предложение за младите фамилии, които теглят заеми, да има облекчения и благоприятни условия за опрощаване за сметка на страната.Идеята ни е да използваме и сполучливи практики от други страни, които са в помощ на жителите и са политика на страната “.

Водачът на листата на " Левицата " разясни, че за разлика от Българска социалистическа партия, обединението отваря вратите си за хора с друго виждане и свежи хрумвания, които биха желал да допринесат за положителния живот на българските жители.

„ Поставяме няколко въпроса, по които ще работим и в следствие ще надграждаме,в случай че влезем в Народното събрание. А това имам вяра, че ще се случи, защото доста хора припознават Левицата и към този момент получаваме солидна поддръжка от разнообразни структури. Нашата коалиция е доста толерантна към своите гласоподаватели и няма да укривам, че към нея се приобщават от ден на ден организации, структури и жители, разочаровани от управлението на Българска социалистическа партия, само че вярващи в левите хрумвания. Ние сме устойчиви в убежденията си, само че желаеме да ги надградим и да те да бъдат съответни към актуалната реалност “, добави още международният първенец.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР