Стартирахме април с ожесточение: убедени бяхме в правотата си. Всеки

...
Стартирахме април с ожесточение: убедени бяхме в правотата си. Всеки
Коментари Харесай

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /21 - 27 април/

Стартирахме април с озлобление: уверени бяхме в правотата си. Всеки по всевъзможен начин защитаваше тезите си. Това опълчване се дължеше на наличието на Марс върху знака на Козирог. На тази зодиакална територия като вкъщи си към този момент се е открил Сатурн. И конкуренцията им за превъзходство бе неизбежна. Всяка от планетите чака самопризнание за своя дял в международните каузи.

През този април 2018 нямаше разочаровани: и Марс, и Сатурн получиха самопризнание от своите подръжници. Марс от страна на инциативните, от тези, които считат, че би трябвало да управляват и имат правото на глас. Сатурн - от властимащите, които се възползваха от правото си да се създадат, че не чуват.

Сега, след 23 април, всички те още веднъж са дружно и играят от един тим, тъй като са обединени от еуфоричната увереност, че всичко е допустимо, щом сме мощни.

Моля, дръжте под надзор страстите и пристрастията си! Още повече, че към този момент е ясно, че сред 23 и 26 април нещата ще се случват само с напън и старания. Но дано да не чакаме пиленцето да кацне на рамото ни, да не се надяваме да спечелим от тотото.

От друга страна, колкото по-бойко сме настроени, толкоз повече са трудностите ще срещаме. А те от своя страна, ще ни стимулират да сме оше по-напористи. Параграф 22. На 23 и на 24 април към описаната наклонност се присламчва една приятна осцилация. Тя идва от хармоничните връзки на Юпитер и разведрява ситуацията. Общуването сред близки и другари доставя същинска приятност на душата и сетивата. Подходящ миг за тържества и отбелязване на празнични мотиви.

Де юре етапа на Меркурий се изчерпа, само че планетата към момента подлага на инспекция лоялността и честността ни.
Ако работите по разпоредбите и зачитате законите, на 25 и на 26 април се пригответе за взимане на решенията. Почти е невероятно да сбъркате!

Овен
Избийте нерви със спорт

Как да ви кажа по-ясно, че се постанова да сте деликатни. Ако го направя внимателно, може да не ми обърнете внимание. Ако загатна, че е рисково, мога да ви притесня. Нито едното от двете не е точното решение. Допускам, че аргументи за дразнене няма да липсват в делника ви. Но също съм уверена, че имате опция за внимателно нагласяне на държанието при дадените условия: изразете своето отношение към нещата от живота, като изберете да сте дейни физически или да избиете гнева си със спортни занимания. 25 април е вашият значим ден - употребете го за нареждане на целите си и пробвайте да се разделите с песимистичните настроения.

Телец
Използвайте опита си

Разплатете задължения, приключете със заеми, заеми и ипотеки. С всичко, в случай че има и друго, което ви тежи. Дори в случай че ви е невероятно, съкратете периодите. Трябва ви изясненост за бъдещето, с цел да работите сполучливо през днешния ден. Има още нещо - по този начин ще надвиете страховете си. Те ще имат граници. В този развой на обсъждане повече работа ще ви свърши опитът и съпоставките с минали процеси. Не се доверявайте на интуицията си. Сътрудничеството с близките също си споделя думата. Запитайте се кому имате доверие? Как да се възползвате? Черпете сили от познанията на заобикалящите. Имате напредък в организаторските си умения. Не се задоволявате с повърхностни наблюдения.

Близнаци
Имайте самообладание

Вие имате хрумвания, оглеждате разновидности за оживление на проектите си в професионалната сфера, където смятате да употребявате креативните си заложби, с цел да надскочите досегашните граници. Разбира се, по този начин наподобяват дълготрайните ви планове. Важно е да загатна, че се въздържате от проекти за през днешния ден и на следващия ден. Напълно сте наясно, че не вие разполагате със мощните козове. Възприели сте изчакваща и озъртаща се позиция - и доста вярно. На 26 и 27 април вашите хрумвания получават подтик извън и получават образа, който ви задоволява. Моля, полюлейте ги още малко в мислите си преди да ги споделите. Подходящият за това миг идва към 2 май -след цялостното възобновяване на директното придвижване при вашия шеф, планетата Меркурий.

Рак

Успокойте топката

Задават се нееднозначни дни. Вие обаче няма да сте склонни да внимавате. Напротив. Установявам, че сте безредни и невъздържани. Показвате и подчертавате пред другите повода за държанието си като подчертавате, че сте неудовлетворени. На ваше място бих била по-предпазлива, защото не всички схващат вярно, че това е искреност, а не ангажимент към тях. Някои даже считат, че желаете да манипулирате и да управлявате. Трудно ще ги разубедите сред 24 и 27 април. Това са дати, изпълнени напрегнато. Мнозина ще открият, че враговете им са доста и не е допустимо да си затварят очите пред заплахата от нов раздор сред тях и настоятелен сътрудници. На 23 и на 27 април мъчно намирате общ език и под фамилния покрив.

Лъв
Без физически претоварвания

Звездни съчетания, към които принадлежат Меркурий и Юпитер, са водещи за вашата седмица. Меркурий ви дава хрумвания и креативен обсег, до момента в който Юпитер ви подлага на тестването да се преборите с песимистичните си настроения и упования. Идеите, които никнат една след друга, ще се осъществят след началото на май. Вместо да подлагате себе си и близките на напън, с цел да получите още веднъж отговор, че би трябвало да почакате, предлагам ви да се възползвате от предоставените от събитията удобни условия за разформироване, разтоварване и събиране на усещания. Някои ще се впуснат да потвърждават на себе си и забележителната си физическа устойчивост, което е в несъгласие с вярната линия на държание. Важно е да се въздържат от претоварване и изтощение на мускулатурата сред 24 и 27април, с цел да се избегнат контузии.

Дева
Размърдайте интуицията

Вие печелите добре. Добре се справяте и с харчовете. Имате съображение за успокоение и взор към нещата, които ви носят вътрешно задоволство. Занимавате се с това, което акцентира качествата ви, отличава ви и ви разрешава да се наслаждавате. Сигурно ще ви е нужно да извършите сличаване с интуицията си: тя също работи безотказно! В края на интервала ненадейно ще се замислите за това, което ще следва след време, когато няма да работите. Хрумва ви концепция за занятие. И някак се сепвате от това, какви мисли ви се въртят в главата! На 27 април още веднъж сте деловите Дева и ненапълно с облекчение се връщате към делничните занимания след една доста променлива и малко странна седмица. Напълно съм съгласна с този избор.

Везни
Внимателно със срещите

Идват рискови времена. Така мислите вие, а не заобикалящите. Проблемът е, че застъпвате разнообразни мнения и разминаванията дават мотив за спор. За страдание, вие не сте склонни да кажете " извинявай ", камо ли да си признаете, че сте " преиграли ". По този метод без да желаете, ще насочите позитивния заряд на своята сила в неверна посока и е допустимо по този път да се срещнете с неправилните хора. Много, доста деликатно избирайте срещите си и не се доверявайте на непознати на 26 и на 27 април. Опасността да се подведете нараства, а също и зависимостта ви от решения, които ще обявите, бързайки да си кажете думата. А това е последното, от което имате потребност и изгода. Ако желаете да чуете съвет, той ще гласи: гледайте директните си задължения, изчиствайте дилемите от делничната стратегия без да си придавате значимост. Така си спестявате главоболия на работното място и вкъщи.

Скорпион
Прекалявате със самоанализа

Вие разполагате с сила и физическа мощ. Бих ви предложила да я изразходите по предопределение, като си набележите съществени задания или планирате няколкодневни походи. Ходенето, придвижването и промяна на ситуацията ще създадат чудеса за вашата душeвност. Така ще се успокоите, че държите тялото си под надзор. Хармоничният аспект на Слънце/Нептун ви подтиква да се самоанализирате. Ще си дадете сметка за потребностите си, ще осъзнаете неналичията. Няма съвършени хора, както и идеални дадености. Има ли смисъл да преследвате нещо, което не съществува? Заради разочарованието ще се скарате и с тези, които постоянно са ви поддържали. Надявам се, рационално да се откажете от настоятелността, с цел да не неуспехите идващите празници.

Стрелец
Избягвайте борби

Първите четири-пет дни от интервала са дейната му част. Вие не спирате да работите, да планирате и да очаквате резултат от своята професионална активност. Моля, спазвайте разпоредбите за сигурност при работа на 26 и на 27 април. Възможно е поради залисия или заради желанието да се наложите, да надприказвате някого. Неразумната упоритост минимум не подхожда на момента. Ако не смеете да се доверите на интуицията си, защото напоследък ви е подвеждала, изберете човек, на който да се доверите. Сега общуването ще ви носи освен сигурност, само че и блестящи хрумвания, за чието осъществяване нямате конкуренция. С други думи през този седемдневен интервал ще спечелите доста повече, в случай че избягвате борбите на работното място и в персоналния живот, без значение дали одобрявате нечие държание или не.

Козирог
Откажете безсмислени полемики

Все нещо се обърква. Казвате си: " Меркурий си отиде. Сега какво става? " Налага се да уточня, че прибързвате. Де факто ретроградната фаза на планетата остава до началото на май. Така че самообладание. Предстои да преживеете напрегнати моменти сред 24 и 27 април: противоборства и противодействия, които бързо изчерпват силите ви. Те са в полето на взаимоотношенията у дома и в професионалните контакти. От друга страна, страстите ви се нуждаят от отдушник. Ярката ви характерност надали ще се задоволи с полвинчати отговори и с неразбираеми пояснения. Към 26 април сте склонни да се впускате в обширни разисквания, да участвате в полемики, които повече ще ви изтощават, в сравнение с ще ви доближават до истината. Надявам се доста бързо сами да осъзнаете безсмислеността им. Дайте шир на занимания, които ви разтоварват.

Водолей
Доверете се на шестото възприятие

Звездните аспекти са благоразположени към вас. Усещате го и ви дава сили да гледате към края на април с вяра да получите отговор на въпросите си, да постигнете мечтана цел. Голяма е и кошницата със дилемите, които сами си поставяте или идват към вас, тъй като сърцето и вратите на дома ви са необятно отворени. Няма да закъснее подръжка от страна на близки хора. За празничните дни от интервала мнозина възнамеряват взаимни пътувания с близки или другари. Поемате тези начинания с вярата да слагат връзките ви на по-стабилна основа. Изненади и тук няма да липсват. В компанията ви ще се появи персона, която ще притегли вниманието ви, а след време може и да промени живота ви. В този миг ви поучавам да се доверявате на шестото си възприятие, а не на препоръки.

Риби
Спрете рецензиите

Вие изисквате доста. Първо критикувате, след това се замисляте над събитията. Навярно, мощните трептения на транзитиращото Слънцето и Нептун ви задължават да говорите единствено това, което ви е на сърцето? Опасно е. В днешната обстановка се чака от вас да вършиме тъкмо противоположното - да сте куртоазни. Убедена съм, защото надали ще ви се отдаде, че ще е надалеч по-продуктивно до 27 април да се концентрирайте върху работата си. Там концепциите и креативният метод биха могли да ви отведат до мечтан резултат, а и ще ви се предложи да работите независимо без да се постанова да обяснявате за какво постъпвате по този начин и по какъв начин сте стигнали до решението си. Последните дни от интервала са ви дадени за отдих и развлечения, евентуално, с цел да осмислите идващите си оферти към сътрудниците или авторитетни персони в бизнеса.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР