Стартираха разговорите между БСП и Продължаваме промяната.На тази първа среща

...
Стартираха разговорите между БСП и Продължаваме промяната.На тази първа среща
Коментари Харесай

БСП очаква от Продължаваме промяната да номинира премиер

Стартираха диалозите сред Българска социалистическа партия и " Продължаваме промяната ".

" На тази първа среща имаме да ви кажем четири неща – да ви благодарим и да отчетем, че като държавно управление до момента свършихме доста положителни неща, оставяме страната във финансова непоклатимост, стопански напредък и с доста добра обществена политика. На второ място – загрижени сме за месеците, които предстоят, нови провокации ни чакат, и по тази причина считаме да поставим старания да съставим реводно държавно управление, трето – имаме желание да стъпим върху програмата, която дружно изработихме и четвърто – нямаме желание да тупкаме топката ", това сподели при започване на срещата Корнелия Нинова, водач на Българска социалистическа партия, представена от Българска национална телевизия.

Левицата чака номинацията за министър председател да пристигна от „ Продължаваме Промяната ”. Целта е да се сформира постоянен кабинет с поддръжка на четирите обединения в някогашната към този момент коалиция – „ Продължаваме Промяната ”, Българска социалистическа партия, „ ИТН ” и „ Демократична България ”.

Партията ще има 7 дни, с цел да уточни министър председател и още седмица за състав на бъдещия кабинет.

Вчера президентът Румен Радев връчи третия мандат на " Българска социалистическа партия за България ". От партията показаха, че номинацията за министър председател би трябвало да е от " Продължаваме промяната " - най-голямата политическа мощ в този парламент.

От левицата няма да търсят поддръжка от ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и " Възраждане ". Първата парламентарна група, с която ще беседват за поддръжка, е на " Продължаваме промяната ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР