Стартираха продажбите в един проект-събитие за българския пазар на имоти

...
Стартираха продажбите в един проект-събитие за българския пазар на имоти
Коментари Харесай

Здравословна жилищна среда в първата HEALTHY BUILDING сграда в България

Стартираха продажбите в един проект-събитие за българския пазар на парцели ново строителство в първокласния сегмент!

OKINAWA e най-новата жилищна постройка на одобрената строително-инвестиционна компания от елитната линия " Boutique Residence ". Наречена на едноименния японски " Остров на дълголетниците ", OKINAWA е първата и може би единствена към този момент жилищна постройка у нас, проектирана с фокус върху здравето, благоденствието и щастливия живот на своите бъдещи жители. Чрез потребление на екологични строителни материали, авангардни софтуерни решения и съоръжение се реализира удобен микроклимат вкъщи и непрекъсната отбрана на човешкото здраве във всеки един аспект — физически, прочувствен и психически.

 Снимка: Luximmo Finest Estates

носи оптимизъм за по-добър живот и предизвика любознание към технологиите на бъдещето, гарантиращи благотворното въздействие на жилището върху човешкото тяло и сетива — една идея, подчинена на стремежа към ефикасни решения за съразмерен живот в градска среда и опция за разговор с нея, макар нелеките условия в пространството на актуалните мегаполиси.

Сградата ще бъде сертифицирана и по интернационалните стандарти EDGE (за енергийна ефективност) и WELL (за сигурна среда на живот).

 притежава основно местонахождение в нашия столичен град — директно до напълно актуализирания търговски център " Фантастико " на бул. Симеоновско шосе. Бъдещата жилищна постройка е разположена на втора линия от огромния бул., което допуска повече успокоение, само че в същото време подсигурява бърз и елементарен достъп до огромната пътна артерия, а посредством нея и до всички съществени точки на София. В съседство се намират спирки на градския превоз, както и бъдеща метростанция на 3 мин. пешеходно разстояние.

Проектът се състои от жилищна част с 93 жилището в 2 входа и обособена офисна секция на 9 етажа със личен вход. Околното пространство е с повърхност от 1311 кв.м. и е решено с богато озеленяване под формата на същинска Японска дзен градина, алеи за разходка с пейки и детска площадка.

 Снимка: Luximmo Finest Estates

Инвеститорите от залагат на напредничав архитектурен жанр, с потребление на най-голям клас материали от водещи международни производители, огромна част от които са екологични и постигащи стабилно строителство с дълъг експлоатационен период, лесна поддръжка и минимални разноски на сила:
Високотехнологична вентилируема фасада с окачени керамични плочи на водещия италиански производител LAMINAM; Влагорегулиращи стени с " дишаща " мазилка на естествана варова основа KLIMAWHITE; Филтрираща система CINTROPUR за филтриране на питейната вода; Шумоизолирани " двойни зидове - сандвич " от тухлени блокове WIENERBERGER и минерална вата; Висок клас алуминиева дограма с троен стъклопакет от международния водач ALUMIL; Луксозни асансьори KONE с нараснала енергийна успеваемост и неповторимо чувство за разкош, комфорт и принадлежност към особено място.; Подово отопление на REHAU, конфигурирано във всяко жилище, с опция за включване по желание към термопомпа или газ; Луксозно приключени общи елементи с гладък натурален камък по дизайнерски интериорен план на STUDIO CREATIVE; Богато озеленена територия на постройката с същинска Японска дзен градина, алеи с пейки и детска площадка.
 Снимка: Luximmo Finest Estates

Налични за продажба са:
Студиа (едностайни апартаменти) от €89 184 с включително ДДС; Двустайни жилища от €98 991 с включително ДДС; Тристайни жилища от €150 435 с включително ДДС; Магазини на равнище сутерен от €255 168 с включително ДДС; Паркоместа в под земята гараж от €15 000 с включително ДДС;
Всяко жилище разполага със личен склад (мазе) в сутерена на постройката.

Без комисиона от купувача!

За повече информация свържете се с Любин Чаков на телефон 0882 817 565.





 

*съдържание на Luximmo Finest Estates
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР