Стартираха продажбите на новото устройство Google Home Mini – смарт

...
Стартираха продажбите на новото устройство Google Home Mini – смарт
Коментари Харесай

Новото устройство на Google с цена $39 може бързо да ви приспи

Стартираха продажбите на новото устройство Гугъл Home Mini – смарт колонка, която може да извършва нарежданията на своя притежател.
Така да вземем за пример, благодарение на Гугъл Home Mini е допустимо да се слуша музика, да се избират траковете и да се извършват редица други задания благодарение на гласово ръководство.



Оказа се, че устройството Гугъл Home Mini с цена едвам $36 може да ви приспи за рекордно малко време. Известно е, че по-бързо се заспива, когато се чува лек еднообразен звук. Това може да бъдат релсите на влака, вибрациите на движещият се автомобил и други.



Гугъл Home Mini оказва помощ в това отношение и възпроизвежда сходни монотонни звуци, помагащи за бързото заспиване. Гугъл е поставил над 10 типа разнообразни звукови композиции, които могат да се настроят да се чуват в границите на един час.



Устройството може да възпроизвежда звуци от природата, на морето и реките, от оживена улица, звуците от гората, от горящия огън, от дъжда, просто бял звук и други.

Смарт колонката Гугъл Home Mini е съвместима със всички Android смарт телефони и към този момент може да бъде закупена при цена $39. Включването на монотонния тон може да стане посредством гласови команди от вида “Хей Гугъл, помогни ми да се отпусна”.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР