Стартира Време за избор - онлайн платформа за ориентиране в

...
Стартира Време за избор - онлайн платформа за ориентиране в
Коментари Харесай

Тест показва коя партия е нашият фаворит за вота

Стартира " Време за избор " - онлайн платформа за насочване в политическия пейзаж по време на изборите за Европейски парламент 2019.

Целта на платформата е да помогне на жителите да изберат политическата партия, която дава отговор най-добре на техните желания, както и да им даде бърз достъп до информация по отношение на стратегиите на главните политически партии, участващи в тези избори.

Как работи планът? Група изследователи систематизират позициите на основните партии и обединения по авансово заложени критерии и въпроси. Впоследствие потребителите на приложението попълнят същия въпросник и показват своите желания. Системата съпоставя отговорите на партиите и обединенията с тези на потребителите.

" Време за избор " е план с идеална цел и не е привързан с никоя политическа партия или групировка. Част е от интернационалния план EUVox 2. Проектът е създаден и изпълнен от изследователския консорциум “Preference Matcher ”. В България той се извършва от Европейския институт и Лабораторията за обществени политики към Нов български университет. Водещи откриватели са доцент доктор Антоний Гълъбов и доктор Борислав Мавров.

Платформата е налична на адрес: www.vremezaizbor.com
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР