Стартира трети сезон на най-мистериозното музикално предаване „Маскираният певец. Зрителите

...
Стартира трети сезон на най-мистериозното музикално предаване „Маскираният певец. Зрителите
Коментари Харесай

14 маски в старта на третия сезон на „Маскираният певец“

Стартира трети сезон на най-мистериозното музикално предаване „ Маскираният артист ". Зрителите ще се срещнат с тайнствените 14 маски, които ще се изправят в артистични дуели един против различен. Новите панелисти - Марта Вачкова, Алекс Раева, Владо Пенев и AZIS, влизат в ролята на детективи, с цел да се пробват разкриват уликите всяка събота вечер.

Чувствам се ужасно! Развълнуван съм и ми е доста прелестно, че съм водещ дружно с Геро. Важно е феновете да се забавляват ", показа Краси Радков в директна връзка за " Вечерните вести на NOVA " броени минути преди старта на предаването „ Маскираният артист " сезон 3.

Първата показана маска е Малинката! Тя извърши It`s Raining Men на The Weather Girls. Втората маска е Циркът, който извършва Old Town Road на Lil Nas X. Третата маска е Перлата, която извършва Crazy in Love на Beyonce. Четвър.тата маска е Гларусът, който извършва It`s My Life на Bon Jovi. Петата маска е Гъбарко, който извършва Barbie Girl на Aqua.

Шестата маска е Самураят, който извършва Just the Way You Are на Bruno Mars. Седмата маска е Заекът, който извършва Mamma Mia на ABBA. Осмата маска е Прилепът, който извършва Shape of You на Ed Sheeran.Деветата маска е Порцеланът, който извършва Someone You Loved на Lewis Capaldi.

Десетата маска е Куфарът, който извършва I Feel Good на James Brown. Единадесетата маска е Букетът, който извършва Sway на The Pussycat Dolls. Дванадесетата маска е Камъкът, който извършва Zitti E Buoni на Maneskin. Тринадесетата маска е Госпожица, която извършва Midnight Sky на Miley Cyrus. Четиринайсета маска е Носорогът, който извършва Watermelon Sugar на Harry Styles

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР