Стартира Седмицата на брака, която ще се проведе, от 7

...
Стартира Седмицата на брака, която ще се проведе, от 7
Коментари Харесай

Стартира Седмицата на брака

Стартира Седмицата на брака, която ще се организира, от 7 до 14 февруари, за седма поредна година у нас. Тя е въодушевена от интернационалната Седмица на брака, която се отбелязва годишно в над 23 страни по света.

Нейната цел е да сплоти публичните старания за поощряване на брака и фамилията, както и да подсети на двойките да обръщат повече внимание един на различен и да не взимат брака си за даденост.

Седмицата на брака дава опция на всяка двойка да усъвършенства уменията си за сполучлив и благополучен брак, като се включи в провокациите по време на Седмицата на брака, през уеб страницата на самодейността. Тази година те са фокусирани върху отношението и настройките сред сътрудниците, които трайно могат да подобрят удовлетвореността си
от брака.

По време на Седмицата на брака ще се проведат разнородни събития в цялата страна, отдадени на фамилното здраве: семинари, лекции, беседи, проповеди, музикални вечери и други

По време на събитието към Училище за сполучлив брак в столицата ще бъде оповестена и наградена най-дълго женената двойка у нас, спечелила състезанието на Седмицата на брака. Според извършеното неотдавна национално изследване, бракът продължава да е полезност за множеството българи.

Браковете у нас са нарастнали с близо 30 %, с помощта на необятната социална поддръжка от страна на уважавани персони в областта на образованието, изкуството, спорта, медицината, развлекателната промишленост, поддръжката на православната, католическата и протестантските църкви и дейното присъединяване на доста двойки, от началото на самодейността до в този момент.

Седмицата на брака цели предварителна защита на високата степен на разводите, самотното родителство, икономическата задлъжнялост, напрежението и неналичието на качествено време с децата, като предизвиква полагането на непрекъснати и целенасочени старания за превъзмогване на проблемите във взаимоотношенията.

Здравите бракове носят голяма изгода за съпрузите и децата. Те основават атмосфера на сигурност и непоклатимост, дружно с доста наслада и занимателни моменти. Изследванията на обществената просвета, през последните 30 години, демонстрират, че мъжете и дамите, които са сключили брак и не престават да са в близки взаимоотношения, живеят по-дълго, любуват се на по-добро здраве и са по-удовлетворени от живота. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР