Стартира публичният вот в подкрепа на проектите, които се състезават

...
Стартира публичният вот в подкрепа на проектите, които се състезават
Коментари Харесай

Стартира гласуването на публиката в програмата Вселена от възможности на Пощенска банка

Стартира общественият избор в поддръжка на плановете, които се състезават за безплатно финансиране от Пощенска банка в новаторската и напълно цифрова самодейност в поддръжка на общественото предприемачество „ Вселена от благоприятни условия “. Тази година в програмата са регистрирани 105 плана в трите съществени категории – „ Дигитални нововъведения “, „ Образование “ и „ Зелени планове “, като до 28-ми юли 2022 година всеки консуматор има опция да гласоподава за своя любимец на 30-те плана, получили най-силна обществена поддръжка, ще доближат до финалния стадий, в който без значение жури ще дефинира и спечелилите в трите категории, с цел да получат безплатно финансиране в размер до 10 000 лв. всеки за своето осъществяване.
„ Гордеем се с триумфа на нашата самодейност „ Вселена от благоприятни условия “. Програмата, която създадохме във връзка 30-годишнината на Пощенска банка, провокира необятен публичен интерес, ето за какво взехме решение да я осъществяваме за втора поредна година. В актуалното издание още веднъж има доста атрактивни хрумвания и планове с фокус върху общественото предприемачество в интерес на обществото, които заслужават да бъдат подкрепени. Благодарение на общите ни цели и с визия за устойчивите дейности, които водят до облагородяване на средата и положителна смяна за по-добро бъдеще, ще помогнем с безплатно финансиране на три действителни и ефикасни общественополезни плана да развият своя капацитет “, разясняват от Пощенска банка.
В рамките на първия стадий от второто издание на обществено виновната стратегия „ Вселена от благоприятни условия “ жители и/или организации с нестопанска цел имаха опцията да показват своите атрактивни хрумвания с фокус върху общественото предприемачество в три основни области – „ Дигитални нововъведения “, „ Образование “ и „ Зелени планове “ в особено основаната цифрова платформа www.PostbankUniverse.bg. Вторият стадий започва на 29-ти юни 2022 година и ще бъде отворен до 28-ми юли 2022 година в това число. Всеки консуматор може да поддържа определен от него план след регистрация с e-mail или Фейсбук профил наГласуването е лимитирано до един глас за един план във всяка от трите категории. Финалистите, събрали най-вече гласове от публиката в платформата – по 10 в категория, ще бъдат оповестени на 1-ви август 2022 година наи на уеб страницата на Пощенска банка, след което ще стартира поетапното им показване в профилите в обществените мрежи на банката.
105-те плана в интерес на обществото, които вземат участие в конкуренцията за безплатно финансиране, са надлежно:

категория „ Дигитални нововъведения “ – 24 кандидатури
категория „ Образование “ – 50 кандидатури
категория „ Зелени планове “ – 31 кандидатури

Тримата спечелили – по един план във всяка категория, ще бъдат оповестени и показани от журито през месец септември. Стойността на финансовата помощ, която може да получи спечелилият във всяка една от тях, е 10 000 лева, а създателите му се ангажират със период за осъществяване в границите на 6 месеца от датата на приемане на гранта.

Пощенска банка следва устойчива и дълготрайна КСО политика, като непрестанно се ангажира с процесите, през които минава българското общество, чрез своята обществено виновна и дарителска активност. Специалната онлайн платформа „ Вселена от благоприятни условия “ надгражда дейните дейности на Пощенска банка в сферите на образованието, опазването на околната среда и разпространява нововъведенията и ускорената цифровизация. Повече информация за платформата, както и регламента на състезанието, могат да бъдат открити на адрес
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР