Стартира проект „Lady Bless” с модерен магазин в центъра на

...
Стартира проект „Lady Bless” с модерен магазин в центъра на
Коментари Харесай

Успешни дами стартираха проект „Lady Bless” с модерен магазин в центъра на Враца /снимки/

Стартира план „ Lady Bless” с съвременен магазин в центъра на Враца, научи организация BulNews.
Търговският обект се намира на пешеходната зона в центъра на града, под „ Здравец “.
Участниците в плана са вложили доста предпочитание, труд и любов в него, а през днешния ден, от 11 часа, той бе публично открит.
На събитието участваха Златка Райкова, Ирена Трифонова, Десислава Иванова, шефът Памела Врачовска и посетители, а отец Николай Костадинов отслужи церемониален водосвет.
В модерния бутик се оферират дизайнерски облекла на Златка Райкова и нейната фешън линия “Bless by Zlatka Raykova” и на изпълнителния шеф на „ Фешън Лейди “ Ирена Трифонова, с фешън линия „ Адира “. В него взе участие и Десислава Иванова от Враца.
За завършеността на плана, в него значима заслуга има всяка от дамите. Чрез симбиозата сред опита на Десислава Иванова, сексапила на Златка Райкова, класата на Ирена Трифонова и младостта на шефа – Памела Врачовска, планът „ Lady Bless” внася прохлада, цвят и оригиналност в града.
В магазина се оферират дизайнерски мъжки и дамски облекла на български производители, които изцяло покриват стандарта сред цена и качество. В него можете да откриете както ежедневни и спортни, по този начин и елегантни облекла, подобаващи за всеки мотив.
Търговският обект чака своите клиенти всеки работен ден, от 9.30 до 19 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР