Стартира ново обучение по предприемачество по проект ``Start2UP - Подкрепа

...
Стартира ново обучение по предприемачество по проект ``Start2UP - Подкрепа
Коментари Харесай

Обучават безплатно по предприемачество във Варна

Стартира ново образование по предприемачество по план ``Start2UP - Подкрепа за пускане и развиване на личен бизнес ", оповестиха от Регионалната организация по предприемачество и нововъведения - Варна (RAPIV), научи Varna24.bg .

Обучението е гратис.

Групите ще бъдат от по 10 души, като на най-успешните трима участници се предлага персонален наставник, а на останалите - съвещания по разнообразни тематики, свързани с тяхната бизнес концепция или бизнес.

Проектът е финансиран по стратегия на Фондация " Тръст за обществена опция “, като двете групи са във Варна. Първата група започва на 11 април, а втората на 9 май 2023 година. Местата са лимитирани. Лекторите са специалисти и представители на бизнеса, които ще спомогнат на обучаемите да развият своя бизнес концепция.

Заявки за включване в образованието се одобряват на https://forms.gle/NWm2PGUa4Y9zSiNb6. Повече информация всеки искащ може да получи на тел.: 052/ 802 163.

РАПИВ е съдружие с нестопанска цел, основано през 2002 година, осъществяващо активност в социална изгода, което има за цел да подтиква районната стопанска система посредством развиване на предприемачеството и нововъведенията. Членовете му включват представители на четирите вида организации - централна и локална администрация, университетски и научни институции, неправителствени организации, компании, както и физически лица.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР