Стартира мащабна кампания за осигуряване на превоз за бала на

...
Стартира мащабна кампания за осигуряване на превоз за бала на
Коментари Харесай

Добротата е заразна! Започна кампания за осигуряване на превоз за бала на абитуриенти без възможности

Стартира огромна акция за обезпечаване на транспорт за бала на зрелостници в неравностойно състояние. Инициатори са запалянковците от фейсбук страницата Project Together, научи организация BulNews. Желаещите да се възползват от предлагането зрелостници могат да се свържат с тях в обществената мрежа.
Зад Project Together стои екип от младежи, които споделят интереса си към колите, като провеждат срещи в Монтана и Варна. Целта им е събиране на хора от всевъзможни възрасти, обмяна на познания и опит за колите, многообразие в всекидневието и развлечение.
Инициативата "Подари страст на колела " сплотява хората с огромни сърца, които оферират колите си на зрелостници, които нямат финансови благоприятни условия. Към момента са се присъединили над 30 индивида, които желаят да зарадват дванадесетокласници в цялата страна.
Особено дейни са водачите в Северозапада, които оферират безплатно колите си за зрелостници от Враца, Монтана, Видин, Лом, Козлодуй и и други градове. Те дават обещание да обезпечат с изключение на транспорт, горивото и даже балоните за украсата.
Сред оповестените коли има подобаващи за всеки усет. Освен лъскави и модифицирани возила, младежите оферират и някои атрактивни ретро брички, както и такива, обещаващи висок адреналин.
Вижте някои от предлаганите коли за Северозападна България в галерията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР