Стартира конкурс за Най-хубава цветна градинка 2019 по инициатива на

...
Стартира конкурс за Най-хубава цветна градинка 2019 по инициатива на
Коментари Харесай

В Раковски дават награда за най-хубавата градинка

Стартира конкурс за " Най-хубава цветна градинка 2019 " по самодейност на Общинската администрация в Раковски. Целта на концепцията е да се подтикват жителите да се включат интензивно в озеленяването и градът да придобие по-зелен образ, споделят от общината. В състезанието могат да се включат притежатели или наематели на жилища в Раковски с налична градинка на прилежащата тротоарна част към парцела.
Участие имат право да вземат и домоуправители на блокове, от името на наематели и притежатели за междублокови пространства, юридически лица с налична градинка на прилежащата тротоарна част към парцела, както и учебни заведения и детски градини . 5-членно жури ще прави оценка участниците, а оценката ще бъде сложно образувана, съгласно няколко условия.
В конкурсната оценка ще се има поради цветовото и видово комбиниране, спазването условията на локалната разпоредба, положението на растителността, както и цялостното въодушевление, което основава градинката. Желаещите могат да се включат в състезанието с авансово записване посредством попълнено заявление (свободен текст) и даване на фотография. Заявления, както и фотографии могат да се подават персонално в постройката на Общинска администрация Раковски, етаж 1, стая №1 и/или на e-mail адрес: [email protected]. Крайният период за присъединяване в цветната конкуренция е 28.06.19 година, до 17:00 ч.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР