Стартира кампанията Заедно за децата на Надежда“ в периода 6-25

...
Стартира кампанията Заедно за децата на Надежда“ в периода 6-25
Коментари Харесай

Цял месец забавления за децата на Надежда

Стартира акцията „ Заедно за децата на Надежда “ в интервала 6-25 септември - разнородни безвъзмездни занимания за най-малките поданици на " Надежда "! Тя е част от огромната самодейност " Заедно за децата на София "! Инициативата е на районния кмет инж. Димитър Димов.

В навечерието на първия образователен ден, дружно с Татяна Георгиева, Председател на Комисията за децата, младежта и спорта в Столичен общински съвет каним децата и родителите от регион „ Надежда “ на забавни, занимателни и потребни събития. Нека дружно покажем какъв брой единна и мощна локална общественост сме построили през годините!

Ден на отворени порти в административната постройка на регион „ Надежда “ с инж. Димитър Димов-кмет на регион „ Надежда “ – 13 септември 2023 година

Елате с Вашите деца, задайте своите въпроси на тематика учебни заведения, детски градини, и други просветителни институции - дано дружно сложим целите за развиването на образованието в регион „ Надежда “.

Дни на отворени порти в новия филиал на 24 ДГ „ Надежда “ (жк Надежда 3) – преди формалното отваряне на порти – каним всички родители от регион „ Надежда “ да посетят най-новата горделивост в нашата просветителната система. Ще ви чакаме на:

19 септември - първа група гости от 10.00 до 11.00 ч и втора група гости от 18.00 до 19.00 ч.

20 септември 2023 година - първа група гости от 10.00 до 11.00 ч. и втора група гости от 18.00 до 19.00 ч.

Посещение на Музея за история на София – за най-малките фенове на историята от регион „ Надежда “ и техните родители предлагаме ваучери за гратис посещаване в интервала 6 -17 септември 2023 година - единствено в работни дни!

Адрес на Музея: гр. София, площад Бански № 1

Условие за приемане на безвъзмезден билет: Предварително записване на телефон 0889 00 99 06 или на e-mail [email protected]

Получаване на ваучера на ул. Кирил Дрангов 55

Един ваучер важи за: 1 родител (възрастен) с до 3 (три) броя деца/ученици до 18 годишна възраст.

Посещение на Зоологическа градина – София в интервала 6-17 септември

- единствено в работни дни!

Каним всички дребни другари от регион „ Надежда “ в Зоологическата градина в град София - където може да изкарате един паметен и кондензиран в страсти ден с Вашите деца – да гледате животните, да се разхождате, да почивате, да се забавлявате фамилно.

Условие за записване: Предварително позвъняване на телефон 0889 00 99 06 или по мейл [email protected]

Ваучерът важи за 1 родител с до 3 деца до 18 годишна възраст.

Получаване на адрес ул Кирил Дрангов 55

Адрес на Зоопарка: ул Сребърна 1, кв Хладилника

Безплатен информативен тур на реновираната Централна минерална баня в град Банкя

Централната минерална баня е перлата на град Банкя, която отвори порти тъкмо преди 1 година. Екипът на Столична община възвърна блясъка на неповторимото оборудване, познато още като Царската баня.

Каним жителите на регион " Надежда " в дните:

7 септември 2023 г от 9.00 до 10.00 ч

12 септември 2023 година, от 9.00 до 10.00 ч.

Записване: на тел. 0889 00 99 06

Без ограничаване за деца и родители!

„ Надежда “ – дом на огромни първенци

Едни от най-големите български спортисти са почнали своята кариера от нашия регион. Нека покажем на децата ни какъв брой значим е спорта за нас!

Заповядайте на Мини футболен комплекс „ Надежда “ (жк Свобода) от 6 до 17 септември 2023 година, където едни от най-хубавите треньори в детско-юношеската школа на Локомотив София ще проведат открити тренировки в другите възрастови групи. Предстои да обявим датите ни за среща на най- модерното футболно игрище в „ Надежда “.

Открити тренировки по стрийт фитнес с клуб „ Издигане “ – септември 2023 година

След извънредно сполучливата акция за показване на стрийт фитнес културата н учебните заведения в регион „ Надежда “ напролет на 2023 година, продължаваме партньорството си със мощните момчета от клуб „ Издигане “. Те са родом от нашия регион „ Надежда “ и имам вяра във опциите им за развиване и победи. Ще се срещнем с тях на обновената площадка в Северен парк,до езерото и на някои от новоизграждащите се уреди. (градинката през църквата „ Св. Дух “ и други места)

Отново ви каним на огромния Ърбан ФЕСТ в Северен парк – 16 и 17 септември 2023, вход от ул. Народни будители

Ще ви представим най-атрактивните градски дисциплини – стрийт фитнес, паркур, баскетбол и брейк. Ще се включим на най-дългото хоро в Северен парк и несъмнено – сме поканили за спортни презентации клубовете и най-големи спортни звезди на Общо събрание на колегиите Локомотив.

Заповядайте и в комплекс „ Спортна София “ (в Зона Б 5) от 7 до 14 септември 2023 година – каним най-малките поданици на „ Надежда “ на спортни и занимателни интензивности за деца в паркова среда.

Посещението в базата включва целодневни спортни занимания за деца с треньор и безвъзмезден обяд. Децата се групират, по отношение на определения на място спорт. Родителите могат да оставят децата в Комплекса от 8.30 ч. и да ги вземат до 18 ч. Може да си носят вода и спортно облекло, не е належащо да носят спортни такъми.

За авансово записване: 0889 00 99 06

Турнир по шах за деца в Северен парк – 25 септември 2023 година

Каним най-малките фенове на тази игра да се включат в открит урок по шах, който е ориентиран към цялостното развиване на личността на подрастващите. Най-изиявените играчи от 16 СУ, 101 СУ и 102 СУ ще се изправят един против различен в борбата на мозъците. За начинаещие ще има проява и открит урок – с цел да научат тактиката за победа!

Специални посетители на шампионата ще бъдат нашите другари от Съюз на слепите в България, с които дружно реализирапме самодейността за маса за игра на шах за хора със зрителни увреждания в Северен парк. Това е първото оборудване за шах, особено предопределено за незрящи и хора със зрителни проблеми. Наш сътрудник е доктор Иван Янев - ръководител на Федерация " Спорт за хора със зрителни увреждания " и член на Управителния съвет на Съюза на слепите в България.

Турнири по тенис на маса в Северен парк и парк „ Надежда “ – септември 2023 година

Децата на „ Надежда “ ще имат опция да се забавляват и да се развиват посредством един от най-популярните спортове в света – тенис на маса. Емоции, напрежение и състезателен хъс ще вземат превес на септемврийските ни шампионати по тенис на маса в Северен парк и парк „ Надежда “!

Уроци по национални танци за деца в Северен парк – възобновяваме нашата акция за разпространение на българските национални танци. Първо ще танцуват най-малките поданици на регион „ Надежда “- с хореограф Анета Вълканова.

Старт на самодейността 5 септември 2023 година, в 17.30 ч. всеки вторник и четвъртък до началото на образователната година, ще чакаме най-малките другари от „ Надежда “ в Северен парк, вход от ул. Народни будители, до Фонтана.

Изложба на рисунки – „ Аз обичам Надежда!Аз обичам София “ – на 17 септември 2023 година в Северен парк

Талантливите деца от „ Надежда “ нарисуваха своите обичани места от региона, а ние ще представим творбите им в галерия навън в Северен парк. В Деня на София – 17 септември ще ви чакаме в Северен парк, вход от ул. „ Народни будители “.

Фестивал „ С религия, вяра и обич в сърцето “ – 19, 20 и 21 септември 2023 година в Северен парк

На 19 септември 2023 година сме посветили програмата на тематиката „ Традициите и обичаите – силата на фамилията и обществото “ – музика, театрални постановки, историческа работилница, Доброволчески акции с Български юношески червен кръст, спортни демонстрации от 153 Спортно учебно заведение, срещи с обществени персони и още доста изненади

На 20 септември 2023 година – сме посветили програмата на тематиката „ Моят избор е ключ към щастието “ – куклено шоу, театрални интерактивни игри, креативна работилница, среща с специалисти по киберсигурност на тематика „ Безопасно сърфиране на децата в интернет пространството “ и още доста изненади.

На 21 септември 2023 година, сме посветили програмата на тематиката „ За моето сполучливо бъдеще “ – карнавал с маски, спортни демонстрации от 153 Спортно учебно заведение, спектакъл „ Камбана арт “, вокално-театрална групировка „ Врабчетата “ и още доста изненади!

„ Надежда “ е разнообразие от благоприятни условия за нашите деца – актуализирана просветителна инфраструктура, Северен парк, спортни стадиони и разнородни осведомителни акции! Заедно за децата на „ Надежда "!

* Възможни са промени в Календара, поради метеорологичната конюнктура и допълнение с нови интензивности.

All reactions:

1.4KYou, Никола Димитров, Ивайло Николов and 1.4K others
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР