Стартира кампанията Достъпно за вас. От днес най-малко 50 хранителни

...
Стартира кампанията Достъпно за вас. От днес най-малко 50 хранителни
Коментари Харесай

50 хранителни продукта с по-ниска цена от днес

Стартира акцията " Достъпно за вас ". От през днешния ден минимум 50 хранителни продукта към този момент ще имат предпазени, трайно ниски цени.
Прочетете още
Сред тях наложително са самун, мляко, месо, млечни и месни артикули, яйца, плодове и зеленчуци. Те ще се оферират от множеството от най-големите търговски вериги, които са приели партньорството с Министерството на стопанската система.

Продуктите ще бъдат обозначавани с логото " Достъпно за вас ". Инициативата е част от акцията на Министерството на стопанската система, за преодоляване на повишаването на храните.

На входа на всеки от хипермаркетите ще се слага осведомително табло с настоящите най-ниски цени и съответните артикули, които се оферират през седмицата. На седмична база в Министерството на стопанската система и промишлеността ще се прави разбор, с цел да се наблюдават цените.

Предвижда се и на по-късен стадий, през уеб страницата на ведомството, в особено направена платформа, потребителите да могат да избират подобаващ за тях артикул и да видят от кое място могат да го закупят.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР