Стартира кампанията Достъпно за вас. От днес най-малко 50 хранителни

...
Стартира кампанията Достъпно за вас. От днес най-малко 50 хранителни
Коментари Харесай

Най-малко 50 продукта от днес с по-ниска цена

Стартира акцията " Достъпно за вас ". От през днешния ден минимум 50 хранителни продукта към този момент ще имат предпазени, трайно ниски цени.

Сред тях наложително са самун, мляко, месо, млечни и месни артикули, яйца, плодове и зеленчуци. Те ще се оферират от множеството от най-големите търговски вериги, които са приели партньорството с Министерството на стопанската система.

Продуктите ще бъдат обозначавани с логото " Достъпно за вас ". Инициативата е част от акцията на Министерството на стопанската система, за преодоляване на повишаването на храните.

На входа на всеки от хипермаркетите ще се слага осведомително табло с настоящите най-ниски цени и съответните артикули, които се оферират през седмицата. На седмична база в Министерството на стопанската система и промишлеността ще се прави разбор, с цел да се наблюдават цените.

Предвижда се и на по-късен стадий, през уеб страницата на ведомството, в особено направена платформа, потребителите да могат да избират подобаващ за тях артикул и да видят от кое място могат да го закупят.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР