стартира кампания, с която ни показва, че дори разделени, можем

...
стартира кампания, с която ни показва, че дори разделени, можем
Коментари Харесай

Потребителите на АБВ Поща показват колко е голяма България

стартира акция, с която ни демонстрира, че даже разграничени, можем да останем дружно, с помощта на имейл връзката. Посланието , което акцията носи, е „ АБВ Поща ни оказва помощ да останем дружно “ , а специфична цифрова карта на адрес насочва предизвикателство – потребителите на да отбележат къде на картата на света се намират.

Показвайки местоположението си, всеки от тях ще помогне за очертаването на границите на българската общественост през днешния ден, когато доста от българите живеят отвън рамките на родината си. Колко огромна е българската общественост по света ще разберем след финала на акцията през август, а всеки консуматор, отбелязал се на цифровата карта, ще има опция да завоюва премия – iPhone 8, таблети, слушалки и други.
 
В двата прочувствени видеоклипа, част от акцията, са показани историите на две фамилии, чиито членове са разграничени, поради живота им зад граница, само че пощата е методът, по който съумяват да останат дружно.

Без значение къде се намираме – в България или отвън страната, ни оказва помощ да останем дружно и е един от най-сигурните способи да не губим връзка със своите близки и другари. Именно това е една от задачите на АБВ Поща, която е основана през 1999 година – да оказва помощ на своите консуматори да останат свързани.

А какво се случва в АБВ Поща в границите на един ден? Статистиката демонстрира, че на ден в влизат към 700 хиляди консуматори , а броят на новите пощенски кутии, които се основават е близо 5000. Дневно в пощата се получават над 14 милиона писма, а изпратените са над 4 милиона.

Въпреки че множеството консуматори на към момента употребяват услугата през компютър, все по-широка е използването и през мобилното приложение за iOS и Android. 36% повече консуматори са употребявали и двете приложения през март 2018 година спрямо март 2017 година*.

Още информация за може да откриете в.

*Цитираните данни са от Гугъл Analytics.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР