стартира кампания Доброто никога не е достатъчно. Основната ѝ цел

...
стартира кампания Доброто никога не е достатъчно. Основната ѝ цел
Коментари Харесай

Доброто никога не е достатъчно: Кампания насърчава партньорствата в дарителството

започва акция " Доброто в никакъв случай не е задоволително ". Основната ѝ цел е да насърчи положителните практики в корпоративното дарителство и да покаже значимостта на взаимното съдействие сред фирмите и Неправителствени организации бранша.

Видео поредност и в обществените медии ще показват партньорства, които имат своята история и реализирани триумфи. Героите в тях описват за идеите си, за смисъла и изгодата от партньорствата в дарителството.

Бизнесът у нас влага към 40 млн. лева всяка година в стратегии, планове и начинания в поддръжка на обществото съгласно последни годишни разбори на дарителството на БДФ (2015 – 2019 г.). Когато го прави мъдро, отговорно, транспарантно и самоуверено, резултатите се мултиплицират неведнъж.

Кампанията ще покаже цялата палитра от партньорства във всички значими публични сфери – от поддръжка за деца и фамилии в риск, през помощ за възрастни и самотни хора, вложения в просвета и обучение, екология и зелени хрумвания. В част от тях

Форумът има роля като основател на концепцията за свързването сред организацията и компанията и подкрепя процеса по създаване и разпространение на партньорствата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР