Стартира деветото издание на благотворителната кампания на фондация За Нашите

...
Стартира деветото издание на благотворителната кампания на фондация За Нашите
Коментари Харесай

Забавлявайте се с колегите, помагайки на деца в нужда

Стартира деветото издание на благотворителната акция на фондация " За Нашите Деца " - " Тази Коледа чудесата вършиме Вие ". В нея към този момент вземат участие чиновниците на 25 компании, а включването на нови компании е допустимо до края на месец декември.

Компаниите-участници и техните чиновници имат опция да сътворят коледни чудеса, избирайки една от 8-те начинания, оповестени в уеб страницата на акцията. Благотворителен обяд, коледна викторина и кино вечер в офиса са единствено част от забавните оферти за начинания, които ще сплотят екипите и ще ги обединят към идеята за ранно детско развиване.

Част от коледната акция в поддръжка на децата в риск е и специфичното благотворително издание на календара на фондацията за 2022 година Той е отдаден на детските фантазии, чието сбъдване е допустимо, единствено когато ние възрастните повярваме и сме до тях!

Всеки, който желае да получи календара, може да съобщи това онлайн като попълниш формата за поръчка: или на [email protected].

100% от даренията на участниците в коледната акция ще бъдат вложени в стратегиите на фондация " За Нашите Деца " за поддръжка на деца с компликации в развиването и деца в риск, които се осъществят в Комплексите за ранно детско развиване в София и Пловдив.

Станете част от деветото издание на " Тази Коледа чудесата вършиме Вие "! Нека дружно дадем опция за решително родителство и пълноценно детство на най-уязвимите деца и фамилии в България!

Включете се на мейл: [email protected] или на телефони 0887 070 279, 0882 51 55 27.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР