Стартът на продажбите на смартфони от серията iPhone 12 разочарова

...
Стартът на продажбите на смартфони от серията iPhone 12 разочарова
Коментари Харесай

Apple официално призна за проблеми с екраните на iPhone 12

Стартът на продажбите на смарт телефони от серията iPhone 12 разочарова някои почитатели на продуктите на Apple, което се изяснява с недостатък, обвързван с появяването на зелени нюанси на черния екран

Оплакванията за несъответстваща работа на екрана започнаха да се появяват съвсем незабавно след началото на продажбите на най-новите " ябълкови " смарт телефони. Отделни притежатели на iPhone 12 означават, че казусът не е липсващ даже когато смарт телефоните им са били сменени с нови в маркови сервизни центрове.
 Apple публично призна за проблеми с екраните на iPhone 12

Сега Apple публично призна казуса с екрана и даде обещание да организира задълбочено следствие на повода за неизправността. В обществено изказване Apple означи, че компанията признава съществуването на проблем, при който екраните на смарт телефоните от линията iPhone 12 могат да светят в зелено и сиво или ненадейно да трансформират цветовете си.

Apple обаче се ангажира най-вече с решаването на казуса посредством стартиране на актуализации на софтуера. Доколко ефикасни ще бъдат тези ограничения обаче, може да покаже само задълбочено следствие на същинските аргументи за обстановката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР