Стартът на новия месец март предлага много добри аспекти за

...
Стартът на новия месец март предлага много добри аспекти за
Коментари Харесай

Три астросъбития през март, които ще повлияят на всички

Стартът на новия месец март предлага доста положителни аспекти за реализиране на проекти, с помощта на планетата, наричана галактически покровител - Юпитер. Благодарение на нея в този интервал доста наши планове могат да тръгнат напред и нагоре, предвижда астрологът Мира Кунева.

Космическите ветрове на случването ще опъват платната ни посредством благотворния аспект (секстил) сред Юпитер и планетата на дисциплината, само че и на градежа и кариерата Сатурн. " Те ще ни носят благоприятни условия за самодейност, за реализация на проектите, ще ни дават мощ и резистентност да започваме дълготрайни планове, без значение дали в работата, в обучение или в персоналния си живот ", разяснява експертката.
Слънце
Според тълкуванието на направения от нея месечен хороскоп в идващите дни Слънцето ще даде ентусиазъм, порив и изясненост на мнозина, както и хрумвания къде желаят да са в бъдещето, какво желаят да им се случи.

Другото значимо астро-събитие е от втората половина на месеца. Тогава стартира да се оформя съвпадът сред Юпитер и носещия непредвидими събития Уран. " Като цяло целият свят ще бъде обиден в позитивна или не толкоз посока. За всички българи обаче това може да бъде време на доста положителни, позитивни промени. От една страна Юпитер ръководи експанзията, нашия напредък и благоденствие, а Уран носи бърза смяна. Тази композиция ще усили желанието ни за огромни житейски промени. Стига да сме дейни ще имаме положителни шансове да поставим основите на едно по-добро бъдеще за нас и околните ни. Така че, не бъдете пасивни, събирайте информация и действайте ", поучава Мира. Разкрива, че земните знаци ще извлекат най-големите позитиви от настъпващата Баба Марта - Телец, Козирог и Дева, както и представителите на две водни зодии – Риби и Рак. " Както и всички, които ще получат прецизен аспект в персоналната си рождена карта ", прецизира астроложката, представена от " Телеграф " -
Венера
Друго значимо събитие през идния интервал е квадратурата на Венера с Уран. По принцип тя се свързва с кавги в персоналния живот или с бързо започване на флиртове и любовни връзки със неотдавнашен край. Но в този момент планетите по този начин са разположение, че този им отрицателен резултат ще се обезврежда. " Ще имаме доста обич от пръв взор, а дали ще бъде дълготрайна една нова връзка ще зависи от персоналния хороскоп на всеки. В същото време мощни другарски връзки и контакти могат да се случат, забавни срещи ", разяснява Кунева.

На 10 март настава Новолунието в Риби. А ден по рано ще има злотворeн аспект сред носещите много нападателна сила Марс и Уран. " В дните към и сред 5-ти, 6-ти до към 13-ти март може да има повече произшествия на пътя, контузии. Внимавайте къде върви и у нас, и в чужбина, бъдете по-предпазливи ", споделя във връзка най-рисковите дни за месеца Мира Кунева.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР