Стартът на деня за повечето от нас е свързан с

...
Стартът на деня за повечето от нас е свързан с
Коментари Харесай

Супер ароматното кафе на Pellini и освежаващ фреш ви очакват в Coffee Love Fresh в центъра на Варна. Разнообразието e огромно, а цените - много ниски

Стартът на деня за множеството от нас е обвързван с кафе. Но не какво да е кафе - то би трябвало да е тонизиращо, с несравним мирис и да ни накара да се усмихнем . Всичко това ви предлага Coffee Love Fresh, което разполага с необятна гама от аромати и усети на марката кафе Pellini .



Заведението, в което можете както да си поръчате питиета за из път , по този начин и да седнете и да им се насладите , се намира на ъгъла на ул. " Георги Бенковски " 41 в центъра на Варна . Името му подсказва какво ви чака там - ободряващо кафе, съчетано с прясно изцеден фреш от най-различни плодове, поднесени с обич. Сред кафе специалитетите в Coffee Love Fresh са карамелено лате, шоколадово, бисквитено, макиато, маршмелоу, пъмкин спайс лате, медено и други .



Трябва да уточним, че с цел да е хубаво едно кафе, то не е наложително да е скъпо . Именно в това ще се убедите в Coffee Love Fresh, където цените са едни от най-достъпните .



В момента там тече и страхотна промоция . Всеки шести артикул е изцяло безвъзмезден, а при поръчка на 10 неща, взимате още две против 0 стотинки . Най-постоянните клиенти се радват и на други преференции, свързани с цените .



Вежливият личен състав постоянно ще ви предложи най-пресния сок , като в Coffee Love Fresh постоянно са " въоръжени " с всички сезонни плодове . Можете да си поръчате за у дома освежаваща напитка от 300 или 500 грама, както и от един литър.



Предлагат се и разнообразни десерти , които да съчетаете с двете обичани питиета.

За притежателите на заведението кафето е като вяра. Те работят с асортимента на Pellini - марка, която се е наложила в годините по целия свят . Разнообразието е голямо и ще задоволи и най-изтънчения усет на пристрастените към кадифената напитка.



Сред тях са Pellini Gusto bar N1 Vellutato, Pellini Superiore, Pellini Top 100 % Арабика, Pellini Aroma Oro и други. Кафето се предлага на зърна, мляно или на капсули .



Всеки, който един път е влезнал в Coffee Love Fresh, сигурно се е прибирал още веднъж, защото критерият му е бил удовлетворен.



За контакти: 
Варна, ул. " Георги Бенковски " 41
Телефон:  0892234441
Последвайте Coffee Love Fresh във фейсбук, с цел да виждате всички промоции в менюто!

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР