Стартъпът за чипове за изкуствен интелект Hailo Technologies обяви продукта

...
Стартъпът за чипове за изкуствен интелект Hailo Technologies обяви продукта
Коментари Харесай

Hailo представи ИИ ускорителите Hailo-8 Century с производителност до 208 TOPS

Стартъпът за чипове за изкуствен интелект Hailo Technologies разгласи продукта от начално равнище Hailo-8L, както и семейството ускорители Hailo-8 Century, проектирани като разширителни карти от вида PCle x16.

Чипът Hailo-8L е предопределен за приложения, които не се нуждаят от прекомерно огромна продуктивност на ИИ. Той обезпечава продуктивност на равнище 13 TOPS. Подчертава се лесната интеграция с хардуера; продуктът не изисква външна памет. Стандартната консумация на сила е 1,5 W.

Hailo-8 Century и Hailo-8L могат да се похвалят с изключителна ниска инертност, високоефективна обработка, способна да обработва комплицирани конвейери с голям брой потоци в действително време и едновременна обработка на голям брой модели и AI задания.

Нископрофилните карти Hailo-8 Century се оферират с половин или цяла дължина според от версията. На борда им има от 2 до 16 чипа Hailo-8, които обезпечават скорости от 52 до 208 TOPS. Консумацията на сила варира от 10 W до 65 W. Твърди се, че ускорителите Hailo-8 Century обезпечават най-хубавата в класа си енергийна успеваемост с 400 FPS/W (врейма на варт) в ResNet50.

Цената на Century стартира от 249 $ за версията с 52 TOPS. Гарантирана е съгласуемост с Linux и Windows, както и с фреймуърците Tensorflow (Lite), Keras, Pytorch и ONNX. Всички показани артикули имат необятен температурен диапазон на работа – от -40 до +85 °C. Решенията към този момент са налични за предварителна поръчка.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР