Стартъпът ПП-ДБ събира на промоция гласове от електората, за да

...
Стартъпът ПП-ДБ събира на промоция гласове от електората, за да
Коментари Харесай

Близо 600 хиляди лева за реклама в Гугъл наливат „Продължаваме промяната“

Стартъпът ПП-ДБ събира на промоция гласове от електората, с цел да поеме бизнеса с държавните пари
„ Продължаваме промяната “ са платили сумата от близо 600 хиляди лв., за реклама в Google. От графиката излиза наяве, че единствено за ден на предходните избори Политическа партия са надвишавали сумата от над 40 хиляди лв., с цел да промотират посланията си.

Сумата, която са дали от Политическа партия е за едвам 530 реклами, което прави приблизително по 1000 лв. за една реклама.

За актуалната акция числата също са много внушителни. За да промотират обещанията за „ рекордно нарастване на пенсиите “, със фотография на Асен Василев от Политическа партия са платили над 10 хиляди лв., а рекламата е забелязана от над 3 милиона консуматори. Клипът с влака, който удря Лена Бориславова е изразходвал едвам 300 лв.. Над 10 хиляди лв. от партията са дали и за промотиране на правосъдна промяна, само че там са достигнали до доста по-малко хора.

Само за интервала 27 февруари – 5 март от Политическа партия са платили близо 30 хиляди лв. за реклама. Точно преди изборите на 2 октомври 2022 година от „ Промяната “ са платили за седмица 207 хиляди лв.. Впечатление прави, че има и не малко реклами, които са отстранени заради нарушаване на разпоредбите и са на стойност над 20 до 40 хиляди лв..

От „ Промяната “ са похарчили близо 330 хиляди лв. са платени за видеа в youtube.











Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР