Стартъпът на един от създателите на Android Essential върви нагоре.

...
Стартъпът на един от създателите на Android Essential върви нагоре.
Коментари Харесай

Бащата на Android набра $300 млн. финансиране. И Amazon има общо с това

Стартъпът на един от основателите на Android Essential върви нагоре. Сега компанията е подготвена да покаже повече елементи за своите смарт телефони, частично с помощта на последния колос, който застава зад нея - Amazon.

Анди Рубин заяви, че компанията му е в разгара на " всеобщо произвеждане " на своето устройство, а спомагателна информация ще бъде публикувана идната седмица, написа Business Insider. Експертът също по този начин разгласява фотоси на индустриалния развой в обществената мрежа Tweeter.

Компанията ye започва устройство на цена от 700 $, което ще бъде съперник на iPhone и Samsung Galaxy S8. Так смарт телефонът ще се опита да се пребори с тях за потребителското внимание.

По-рано стартъпът разгласи, че е затворил кръг на финансиране, от които е набрал 300 милиона $. Сред вложителите, вложили сумата, е и най-големият онлайн търговец Amazon.

В допълнение към своя смарт телефон, Essential възнамерява да пусне интелигентен представител, който да излезе по-късно тази година, с цел да се конкурира с устройствата Echo на Amazon, както и с асистента на Гугъл и идния HomePod на Apple.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР