Старшият съветник на Байдън Амос Хохщайн ще посети Бейрут, Ливан,

...
Старшият съветник на Байдън Амос Хохщайн ще посети Бейрут, Ливан,
Коментари Харесай

Главният съветник на Байдън посещава Бейрут, докато Израел, Хизбула е близо до пълна война

Старшият консултант на Байдън Амос Хохщайн ще посети Бейрут, Ливан, в четвъртък, с цел да се срещне с публични лица в опит да предотврати израелско-Хизбула напрежението не прерасна в тотална война.

Хохщайн е в района и се среща с израелски публични лица повече от седмица, до момента в който напрежението се нажежи до алено. Сега той ще се срещне с ливанския министър председател Наджиб Микати и други публични лица, с цел да обсъдят по какъв начин страната може да обезпечи границата си и да предотврати офанзивите на Хизбула против Израел.

Хизбула е подкрепяна от Иран терористична организация, която работи в Ливан. Групата е изстреляла стотици ракети в Израел, откогато IDF стартира акцията си против Хамас след терористичната офанзива на 7 октомври, която умъртви повече от 1200 израелци.

Израел беше заставен да изтегля градове по северната си граница с Ливан, а израелският министър-председател Бенямин Нетаняху предизвести, че нашествието може да е неизбежна, в случай че Хизбула не приключи во...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР