Старшият репортер на данни на CNN Хари Ентен разкри във

...
Старшият репортер на данни на CNN Хари Ентен разкри във
Коментари Харесай

Гуруто на данните на CNN казва, че Джей Ди Ванс „твори история“ като първи избран за вицепрезидент с отрицателна благосклонност след конвенцията

Старшият кореспондент на данни на CNN Хари Ентен разкри във вторник, че претендентът за вицепрезидент на някогашния президент Доналд Тръмп, сенаторът Джей Ди Ванс, R-Ohio, е първият претендент за вицепрезидент, който има чист негативен рейтинг на отзивчивост след конгреса на своята партия.

„ Върнах се чак обратно от 1980 година насам. Той е първият човек след, незабавно след спогодба, избор на вицепрезидент, който в действителност имаше чист негативен рейтинг на отзивчивост, който е под водата, " сподели Ентен.

Той сподели също, че междинният чист рейтинг на отзивчивост за номиниран за вицепрезидент е плюс 19 точки от 2000 година насам.

„ Джей Ди Ванс, който прави история по изцяло неверен метод “, добави Ентен.

Сен. Джей Ди Ванс, републиканец от Охайо и републикански претендент за вицепрезидент, приказва по време на Републиканската национална спогодба във Fiserv Forum в Милуоки на 17 юли. (Ал Драго/Блумбърг посредством Getty Images)

Докато Ванс и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР