Старши треньорът Николай Костов е доволен от срещу Дунав Русе

...
Старши треньорът Николай Костов е доволен от срещу Дунав Русе
Коментари Харесай

Николай Костов: Доволен съм от крайния резултат, но не съм доволен от това, че останахме с 10 души

Старши треньорът Николай Костов е удовлетворен от против Дунав Русе за Купата на България по футбол, само че не е удовлетворен от аления картон на Илиян Стефанов. Халфът бе изпъден при започване на второто полувреме. На осминафиналите Левски ще играе с Хебър Пазарджик.

" Доволен съм от крайния резултат, само че не съм удовлетворен от това, че останахме с 10 души и трябваше да изразходваме толкоз сила ", съобщи Костов.

" Поздравявам футболистите на двата тима, тъй като изиграха динамичен, добър мач. Представихме се добре, макар че имахме играчи на необикновени позиции. Отбраната игра добре, а в нея единственият бранител бе Келиан ван дер Каап. Даже и да имах всички от главния състав разполагаем, отново щях да пусна тези титуляри. Не желая да недооценявам Дунав, само че това ми бе опцията да ревизира по какъв начин ще се показват те ", разяснява още треньорът на " сините ".

" Футболистите ни в офанзива постоянно се показват добре, само че изпускаха положения. Тези обстановки ги сътворяваме с играта ни. Сигурен съм, че ще подобрим реализацията на тима. Трябва да бъдем по-големи оптимисти ", приключи Костов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР