Старши треньорът на Заря Луганск - Виктор Скрипник, направи грешна

...
Старши треньорът на Заря Луганск - Виктор Скрипник, направи грешна
Коментари Харесай

ЦСКА обърка сметките на следващия им съперник

Старши треньорът на Заря Луганск - Виктор Скрипник, направи неверна прогноза по отношение на изхода от дуела сред Осиек и ЦСКА. Украинският експерт очакваше Осиек да в профил "червените " и Заря да се изправи против хърватите в третия квалификационен кръг на шампионата Лига Европа.

"Осиек е по-силен от ЦСКА. Видяхме по какъв начин се разви мачът в София. Там смениха треньора, промени се атмосферата в тима и съумяха да бият Осиек с 1:0 в първия мач. Но виждам, че всички хърватски вестници пишат, че Осиек сигурно ще продължи напред. Осиек превъзхожда ЦСКА и като капацитет, и като пари. Моята прогноза е, че ще играем с Осиек ", сподели Скрипник малко преди началото на реванша в Осиек.

Както е известно, прогнозата на треньора на Заря не се сбъдна и ЦСКА в профил хърватите след осъществяване на дузпи. Следващият противник на ЦСКА е точно Заря Луганск, като първият мач е в София на 8 август.

Любопитно е, че "червените " още веднъж ще срещнат Виктор Скрипник, който предходната година бе отпред на латвийския ФК Рига. Тогава ЦСКА отстрани литовците по еднакъв метод като Осиек - 1:1 общ резултат в двата мача и победа с дузпи. Помощник на Скрипник в Заря, както и предходната година в Рига, е българинът Веселин Бранимиров.

Заря доближи до мач с ЦСКА, откакто елиминара във втория квалификационен кръг черногорския Будучност след две победи с 1:0 и 3:1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР