Старши треньорът на Ювентус Маурицио Сари не приема предстоящия реванш

...
Старши треньорът на Ювентус Маурицио Сари не приема предстоящия реванш
Коментари Харесай

Маурицио Сари: Ако щяха да ме уволняват, досега да се знаеше

Старши треньорът на Ювентус Маурицио Сари не приема идния реванш против Лион като определящ бъдещето му в клуба. В петък вечер първенецът на Италия посреща френския отбор във втория мач от 1/8-финалната борба от Шампионската лига. “Бианконерите” изостават с 0:1 в общия резултат и се нуждаят от победа. Медиите в Италия не стопират да спекулират, че Сари може да бъде освободен при отпадане.

“Юве е сериозен клуб и ръководителите му не са дилетанти - съобщи треньорът. - Ако са желали да сменят наставника, то към този момент щяха да са взели решението. Би било обидно по отношение на шефовете да мислим, че такова нещо се дефинира единствено от тази идна среща.”

Сари приказва и по други тематики:

ЗА ЛИОН
Тимът стана доста постоянен в отбрана - изключително откакто заигра с трима централни бранители. Ще бъде доста мъчно тестване, само че би трябвало да сме спокойни. Нуждаем се от извънредно показване, тъй като Лион разполага с доста бързи играчи, които умеят и добре да владеят топката. Резултатът от първия конфликт дава опция на противника да работи на контраофанзива - неговото обичано. Особено значим за тима е Мемфис Депай.

ИГУАИН И ПЯНИЧ
И двамата се намират в добра форма. Пипита се усъвършенства във физическо отношение, до момента в който Миралем беше изтощен, само че напоследък още веднъж демонстрира отлична резултатност.

РОНАЛДО
Кристиано тренира добре. Вчера вкара страховит гол по време на тренировката. На него му се насъбраха много дуели напоследък, само че получи отмора и в този момент още веднъж е на линия.

ДИБАЛА
Все още не знаем дали ще можем да разчитаме на него, всичко зависи от медицинския щаб. Надяваме се да е възобновен до на следващия ден.
 Зидан отказал на Юве, ето кои могат да наследят Сари при неуспех в ШЛ
КУАДРАДО
Той ще е титуляр, само че към момента не е ясно на каква позиция - като бранител, или като крило.

ВАЖНОСТТА НА МАЧА
Би било ужасно да стигнем до Финалната осмица в Португалия, тъй като това значи да се присъедим към елита на Европа. Срещата е доста значима, само че такива имахме и до момента в Серия “А”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР