Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри сподели, че не е

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри сподели, че не е
Коментари Харесай

Алегри: В момента около нас има голяма еуфория

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри показа, че не е изключително благополучен от голямата еуфория към отбора след привличането на суперзвездата на европейския футбол Кристиано Роналдо. Шампионите на Италия реализираха прехвърлянето на лятото, привличайки 5-кратния притежател на Златната топка от Реал Мадрид за сумата от 100 милиона евро.

„ Кристиано има богат опит и ще ни бъде доста потребен, само че би трябвало да бъдем деликатни, защото сега има прекомерно огромна еуфория към нас, което не е добре. По всичко проличава, че тази година сигурно ще е по-трудна за нас. Очаквам противниците ни да подхождат доста нападателно, защото през предходната година спечелихме много мачове, а в този момент добавихме и състезател от неговата класа, съобщи Алегри, който призна, че към този момент е разговарял с новото звездно попълнение на отбора. „ Разговаряхме за малко по отношение на решението му, както и за метода, по който бе посрещнат, само че защото той бе още във почивка – изобщо не говорихме за футбол “.

Наставникът на „ бианконерите “ призна също, че няма никакво желание да опитва с позицията на Кристиано на терена. Роналдо ще играе там, където е играл постоянно – наоколо до вратата, където ще продължи да бележи доста голове, както го е правил до момента “, добави още италианският експерт. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР