Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, смята, че отборът

...
Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, смята, че отборът
Коментари Харесай

Алегри: Ювентус въобще не е фаворит за титлата

Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, счита, че тимът му не е измежду любимците за купата в Серия А и задачата е да приключи в топ 4.

Торинският отбор победи Милан като посетител с 1:0 в среща от деветия кръг на италианския футболен шампионат и се намира на трето място във краткотрайното класиране с 20 точки, на две от първия Интер и на една от втория Милан.

Алегри обаче твърди, че отборът му към момента не е част от борбата за купата, казвайки, че Наполи, Интер и Милан ще се борят за трофея през сегашния сезон 2023/2024.

Попитан за какво счита, че Ювентус не би трябвало да бъде нареждан измежду любимците за златните медали макар солидния си състав, експертът отговори, представен от Football Italia: " Основната причина е, че Ювентус приключи трети през предишния сезон. Наполи е първенецът, тъй че те са любимци, а Интер има мощен тим. "

" В Ювентус следваме насоките на клуба. Имаме доста млади играчи. Отборът има огромно бъдеще пред себе си, само че ни би трябвало самообладание. Трябва да приключим в топ 4, с цел да играем в Шампионската лига през идващия сезон ", разяснява още Масимилиано Алегри.

Ювентус записа шест мача без да допусне гол в Серия А от началото на сезона, а в идващия кръг на 28 октомври ще бъде хазаин на Верона. Футболистите, водени от Алегри, означиха 15 гола в 9 срещи от шампионата досега и позволиха единствено 6.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР