Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри даде за пример третия

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри даде за пример третия
Коментари Харесай

Алегри изненадващо отличи дълбока резерва

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри даде за образец третия вратар на тима Карло Пинсолио, въпреки той да няма нито един изигран мач за отбора през този сезон. Наставникът, чийто тим завоюва седма поредна купа в Италия след нулевото тъждество с Рома нощес, уточни 28-годишният пазач за пример за цялостна отдаденост в подготвителния развой, каквато треньорът желае да вижда от всички в тима.

" Не желая да приказвам с имена, само че съм благополучен за Пинсолио, който дойде при нас след две сложни години в Ливорно и Латина и съумя бързо да се интегрира в групата, демонстрирайки голям възторг. Всички момчета са архитектите на този триумф и аз им благодаря. Да имаш тим от играчи с такива човешки полезности, прави по-лесна задачата за осъществяване на задачите ", сподели Алегри.



" Най-голямата ни мощ е, че запазихме успокоение и бяхме търпеливи при всички обстановки през сезона. Голямата цел се реализира с дребни стъпки. Ако изпаднеш в еуфория при някоя победа, ще се сгромолясаш след три дни ", сподели още Алегри. Серия А 37 кръг, неделя 13 май  Рома 0:0краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР