Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри беше разочарован след тежката

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри беше разочарован след тежката
Коментари Харесай

Алегри: Ако беше 0:2 имахме шанс

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри беше отчаян след тежката загуба от Реал Мадрид (0:3), само че съобщи, че резултатът е подобен поради изключителната класа на Кристиано Роналдо, а не тъй като неговият тим е играл едва.

“В такива мачове би трябвало да имаш шанс на Кристиано Роналдо да не му върви, с цел да разчиташ на триумф. След 0:3 ще е мъчно да продължим напред. До 60-ата минута не играхме неприятно, само че през днешния ден всичко беше против нас. Реал е прелестен тим, другояче не биха спечелили толкоз доста титли. Сега би трябвало да мислим за шампионата и за Купата на Италия. Много скърбя за третия позволен гол, при 0:2 въпреки всичко щяхме да имаме някакви шансове”, показа Алегри.

“Мисля, че се бяхме поучили след загубата от Реал във финала през предходната година, само че откакто останахме с 10 индивида и Роналдо вкара този необикновен гол, стана невероятно да се противопоставим. Преди това се защитавахме чудесно и не позволихме на Реал да сътвори съвсем никакви положения. Всичките голове можеха да бъдат избегнати, само че шансът не беше с нас. Не е действително да играеш против Реал и да се надяваш и в двата мача да не получиш гол. Затова би трябвало да се опитваш да атакуваш и да бележиш. Пауло Дибала не съумя да вкара, а Кристиано го направи от половин състояние. Той има гол във всеки от последните 10 мача в ШЛ, тъй че не е изненада, че съумя и днес”, продължи Алегри.

“Резултатът е разочароващ, без подозрение. Остава ни обаче да се борим за купата в Серия “А” и за Купата на Италия. Започваме да мислим за идващия мач. Не мога да укори в нищо футболистите, тъй като против нас беше най-хубавият нападател в света. Направихме неточности и си платихме за тях”, сподели още наставникът на Юве.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР