Старши треньорът на Ювентус Андреа Пирло говори пред медиите преди

...
Старши треньорът на Ювентус Андреа Пирло говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Пирло: Всички ни отписаха след загубата от Милан, искам да продължа да работя тук

Старши треньорът на Ювентус Андреа Пирло приказва пред медиите преди утрешния мач против Болоня, който е решителен за присъединяване на „ бианконерите “ в Шампионската лига следващата година.

Бившият полузащитник разяснява и тематиката с бъдещето си в клуба и направи равносметка на сезона на торинци.

„ Играчите се възвърнаха, защото успехите оказват помощ за увеличението на адреналина. Хората ни смятаха за мъртви и заровени след загубата от Милан, само че ние още веднъж стъпихме на краката си. Преди всичко би трябвало да се фокусираме върху себе си, като се опитаме да се представим мощно и да реализираме нужната успеха. Едва по-късно можем да забележим какво са създали останалите. Най-важното е да практикуваме нашата си игра и да не съжаляваме за нищо. Болоня играят добър футбол, основават доста положения за гол и имат някои доста положителни млади играчи. Ще бъде също толкоз мъчно, колкото последния път, когато се изправихме против тях. Те се впускат в офанзива и би трябвало да внимаваме “, съобщи Пирло на днешната си конференция.

„ По принцип обичам адреналина и напрежението. Ако си в този поминък, ти би трябвало да усещаш кръвта във вените си, с цел да постигнеш велики неща. Искам да продължа да работя в този клуб. Не мисля, че управлението ще вземе решение за мен само въз основата на това какво ще се случи на следващия ден. Вярвам, че в клуба ще проучват целия сезон и едвам по-късно ще създадат своя избор. Всичко зависи от шефовете и ше забележим какво ще стане. Винаги съм държал главата си високо вдигната и чувствам, че 100% си правя работата. Винаги съм бил пряк с всички и няма по какъв начин да има недоволства в това отношение. Не ми харесаха нашите резултати, защото не постигнахме поставените цели. Разбирателството ми с момчетата обаче беше най-удовлетворяващата част от сезона. Те работеха с същински дух на всеотдайност. Бях победител като футболисти и желая да бъда подобен и като треньор. Затова виждам тази акция като опция за усъвършенстване и израстване за бъдещето “, продължи младият експерт.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР