Старши треньорът на юношите до 19 години Хайко Бучер ще

...
Старши треньорът на юношите до 19 години Хайко Бучер ще
Коментари Харесай

Треньорът на старшата възраст на Бохум поема мъжкия тим, твърди Билд

Старши треньорът на юношите до 19 години Хайко Бучер ще води тима на Бохум в последните шест кръга от шампионата на Бундеслигата със задача да избегне изпадането, оповестява Билд. След отстраняването на старши треньора Томас Леч през вчерашния ден, бордът на клуба взе решение да заложи на краткотраен вид до края на сезона, твърди още изданието.

Помощници на Бучер ще станат Маркус Гелхаус и Франк Хайнеман. А за Бучер това не е нова роля, защото е помагал в позицията отново на краткотраен треньор на тима през 2018-а, 2019-а и за последно през 2022-а година. Вчера беше уволнен Леч след единствено една победа в последните 10 мача и една точка в последните 6. И въпреки успеха да е с 3:2 над Байерн в средата на февруари, поредицата от неприятни резултати ги смъкна до четвърто място в обратна посока и единствено 3 точки над застрашените места. Под тях са тимовете на Майнц (23 точки), Кьолн (22) и последния Дармщат (14), който им измъкна точка с 2:2.

Техният идващ противник в събота е Хайденхайм, който също може да се похвали с триумф над баварците и то в дебютния си сезон предишния месец.

Томас Леч имаше дълги интервали на самодоволство в клуба, радвайки се на поддръжка от всички, откакто освен избегна изпадането предходната година, само че и в един миг закара тима на 5-ата позиция.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР