Старши треньорът на Ямбол Тони Дечев похвали отбора си след

...
Старши треньорът на Ямбол Тони Дечев похвали отбора си след
Коментари Харесай

Тони Дечев: Бяхме много агресивни

Старши треньорът на Ямбол Тони Дечев похвали тима си след успеха над Берое в Стара Загора със 75:64 в 6-ия кръг на НБЛ.

" Доволен съм от представянето на момчетата. Очевидно загубата от отбора на Пловдив даде отражение в днешната среща. Проведохме по друг метод дуела с Берое. Нашият тим бе доста нападателен. Направихме всичко допустимо да се противопоставим качествения отбор на старозагорци. Щастлив съм, че успяхме. Предизвикахме домакините да създадат 21 неточности, което е красноречиво за нашето показване. За първи път ние като тим бяхме по-концентрирани и направихме единствено 10 неточности. Това ме радва, защото досега това беше нашата огромна уязвимост. Днес нещата просто ни се получиха ", сподели Дечев.
" Факт е, че не видяхме кой знае какъв брой висока успеваемост от двата тима, само че имаше борба. Искам тимът ми да бъде нападателен и да играе оптимално твърдо против всички. Лошото е, че нямам опция за огромна ротация ", добави Тони Дечев.

" Победихме в този дуел, защото играхме доста по-добре в отбрана от тях. Ограничихме Берое до 64 точки, което е ужасно достижение за нас. Целият тим желаеше тази победа. Берое ни превъзхождаше със своите попълнения, само че Ямбол постоянно се слави с това, че играе до самия край и не се предава. Целта пред тима е да демонстрира в действителност красива игра и оптимално разпределяне ", показа баскетболистът на Ямбол Иван Лилов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР