Старши треньорът на ВК Нефтохимик сподели в предаването на DIEMA

...
Старши треньорът на ВК Нефтохимик сподели в предаването на DIEMA
Коментари Харесай

Желязков за договора си: С клуба имаме договорка, останалото са формалности

Старши треньорът на ВК Нефтохимик показа в предаването на DIEMA SPORT 2 – „ Златният гейм “, че има сделка за нов контракт с клуб, а останалото е условност.

„ Договор нямам, само че имаме взаимно заявено предпочитание да остана. Останалото са формалности. Дано всичко завърши скоро “, разяснява Желязков, който преди няколко дни изведе бургазлии до купата в Суперлигата.

„ Целите би трябвало да са високи, с цел да остана. Отборът има инерция и би трябвало да се задържи. Важен е факторът и финансиране. Това ще покаже в каква посока ще поемем. Какви попълнения, какво се случва, не мога да кажа. Аз бих задържал същия състав с малко попълнения “.

„ Смятам, че равнището в България с всяка година става по-добро. Връщането на класни играчи оказва помощ доста. Това е доста вярна формула за израстване на младите. Това сигурно ще помогне и на националния. Много клубове имат апетити за купата, а това е супер. Заслуга за това имат дребните центрове, където общини, кметове оказват помощ. Сега столицата изостава малко “, показа още експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР